Gå til sidens hovedinnhold

Urinerte «overalt» på Gardermoen i går – i dag gjorde han det samme igjen

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag ettermiddag havnet den fulle litaueren i arresten etter å urinert flere steder og kastet opp inne på Gardermoen. Søndag morgen var han tilbake på flyplassen – like tissetrengt som dagen før ...

GARDERMOEN: Politiet fikk ved 08.40-tida søndag melding om en beruset mann i 30-åra fra litauen som urinerte inne på terminalen på OSL.

Han gjorde det samme i går også, konstaterer politiet i en Twitter-melding søndag, skriver Romerikes Blad.

Sluppet ut i 05-tida

Romerikes Blad fortalte lørdag ettermiddag om hendelsen, der mannen urinerte «overalt» og kastet også opp inne på terminalen.

Han ble da innbragt i arresten, etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg om å forlate stedet.

– Vi har ikke hjemmel til å holde på folk etter at de er blitt edru, og like etter klokka 05 søndag ble mannen vurdert å være i stand til å ta vare på seg selv. Han ble da dimittert fra arresten etter å ha blitt forkynt et forelegg, forteller operasjonsleder Gisle Sveen.

– Bare tragisk

Tre og en halv time seinere måtte politiet altså ta hånd om mannen nok en gang.

– Han sto da og urinerte oppetter en vegg inne på terminalen. Han var da igjen så beruset at det ikke var mulig for ham å forklare seg noe særlig. Det er jo egentlig bare tragisk, konstaterer Sveen.

Mannen blir nå værende i arresten til han har tørket skikkelig opp, forsikrer operasjonslederen.

– Vi vil ta en skikkelig alvorsprat med ham når han dimitteres og gjøre det helt klart at dette ikke er akseptabel oppførsel, sier Gisle Sveen.

Mannen er registrert med adresse i Lier.

Kommentarer til denne saken