Byggmagasinet i Follo - Kommersielt innhold

Nyåpning av butikk den 9.oktober!

Våre produkter passer overalt i huset ditt!

Sliter du med å holde orden i gangen, trenger å rydde i garderoben eller ønsker deg walk-in closet? Garderobe-Mannen hjelper deg med å dele plassen i områder til tingene dine og gjør det enklere å få oversikt over alle klærne. De skreddersyr løsninger som gir en enklere hverdag!

Adresse
Nordbyveien 34, 1406 Ski

Åpningstider
Mandag – tirsdag: 10:00 – 18:00
Onsdag: 10:00 – 20:00
Torsdag: 10:00 – 18:00
Fredag - lørdag: 10:00 – 16:00


https://www.garderobemannen.no/
Tlf: 993 00 400
marked@garderobemannen.no
Følg oss på Facebook!

God orden og oversikt over hva du faktisk har i garderoben er nøkkelen til en enklere hverdag. Det kan nemlig spare deg for verdifull tid og unødvendige nyinnkjøp.

Nå kan eksisterende og nye kunder glede seg: Garderobe-Mannen flytter nemlig inn i lekre nye lokaler i Nordbyveien 34 – med åpning 9.oktober.

– Vi gleder oss masse til å ønske alle velkommen inn i nye lokaler. Her blir det showrom med skiftende utstillinger. Store vinduer gir godt innsyn hele døgnet. Beliggenheten er også nærmere sentrum og tilbyr gode parkeringsmuligheter, slik at det nok blir lettere å friste folk til å komme innom, sier butikkleder Sarah Ness.

Garderobe-Mannen Ski belønner sine kunder med en garderobe som ikke bare er velorganisert og tilpasset dine behov – den er også skreddersydd etter mål. Uansett hvor stort eller lite rommet er, eller hvor mye klær du har, får du en garderobe som passer akkurat for deg!

– Vi selger kun skyvedørsløsninger, som gjør at man sparer mye plass. Det er jo gledelig at flere og flere finner veien til oss slik at vi kan realisere drømmen om et mer ryddig hjem, smiler Ness.

Flotte utstillinger som viser ulike skyvedører og løsninger, gjør det lett å la seg friste til ny innredning.

Mister Organizer vil også bli presentert i den nye butikken, med masse fint til garderoben. Her finner du organiseringsprodukter og oppbevaring som gjør det enkelt å holde orden i form av garderoberekvisita. Det er mye flott å velge mellom av blant annet kleshengere, smykkeskrin, skohyller og bokser til alt fra bilder, papirer og sengetøy. 

I tillegg har de skuffesystemer som egner seg til belter, klokker, sokker og andre småting.

Hos Garderobe-Mannen får du skreddersydde løsninger som gjør det enkelt å holde orden i skapene.

Slipp fantasien ut av skapet

Garderobe-Mannen er blant landets ledende leverandører innen skyvedører og innredningsløsninger.
Uansett hva slags garderobe du er på jakt etter, enten det er walk-in closet eller bare en enkel skyvedørsløsning, lages alt etter dine mål.

I Ski jobber det tre stykker, alle med lang og bred erfaring fra bransjen. Ness forteller at de gjerne kommer på gratis hjemmebesøk. Da går de også gjennom ulike løsninger som passer deg og dine behov.

– Vi måler opp med laser slik at vi får nøyaktige mål, og kan dermed måltilpasse hver enkelt garderobe, forteller hun.

Konsulentene bruker et 3D-program som gjør det enkelt for kunden å se resultatet med det samme. 

Garderobe-Mannen tilbyr levering og montering. Det er en praktisk og tidsbesparende måte å få skyvedørsgarderoben montert og plassert der du vil ha den. Dermed blir garderobekjøpet enkelt for deg og levert fra til A til Å.

Det er en rekke valgmuligheter når det kommer til design på skyvedørsfrontene. Skal du gå for tredekor, glass, speil eller et annet designdekor? Hvilken profil (rammeverk) og farge skal du ha?
Mulighetene er nesten ubegrensede!

Heldigvis står kunnskapsrike konsulenter klare til å veilede deg, slik at du kan sette ditt personlige preg på skyvedørene.

– Det er i bunn og grunn bare fantasien som setter stopper. Vi har ulike bredder og dybder på innredningen, som igjen gir oss mulighet til å fylle veldig små plasser med meget gode løsninger. Det er ingen hindring at rommet er lite, forsikrer Ness. 

Butikkleder Sara Ness viser frem et lite utvalg av fronter til skyvedører.

Uttrekkbart, kurver eller skuffer? 

Walk-in closet, med plass til nok klær, sko, smykker, slips, belter og vesker, står høyt på listen hos mange. Flere og flere etterspør denne løsningen, og Garderobe-Mannen bistår gjerne. Du trenger faktisk ikke et kjempestort rom for å få plass til walk-in. Det viktigste er å tenke gjennom ditt behov, og planlegge godt.

Ness anbefaler blant annet uttrekkbare buksehengere, og det samme for slips, belter og skjerf. På toppen av skapet kan det være smart å ha oppbevaring av klær som ikke brukes så ofte og skoesker.

– Mange har lyst på skuffer, som gjør at skapet ser pent og ryddig ut. Noen ønsker kurver siden disse gir mer oppbevaringsplass. Det er viktig ikke å fylle skapet helt til toppen for da ser du ikke hva som er i skuffen. Øverst bør det være hyller eller kurver, sier Ness.

Er det høyt under taket, kan du ha skjorteheng med stang slik at du kan trekke ned skjortehenget. Dermed utnytter du plassen maksimalt.

Valgmulighetene er mange hos Garderobe-Mannen. Kunnskapsrike konsulenter hjelper deg med å finne rett løsning for deg og ditt behov.

Garderobe-Mannen påtar seg oppdrag for stort og smått. Om du ikke har mulighet til å bytte ut hele løsningen du allerede har, kan Ness og kollegene hjelpe deg med å finne løsninger på det du har. De bistår deg med å legge inn egne produkter i det som eksisterer fra før.

Det er ofte en utfordringer å velge riktig garderobe til rett pris. Derfor tilbyr Garderobe-Mannen skyvedørsfronter og innredning i alle prisklasser. Ditt budsjett og smak bestemmer hvilken kombinasjon og materialer som er mulig.

– Det er her vår erfaring og kunnskap kommer inn. Vi vet hvilke moduler vi har å jobbe med og hvilke muligheter som er. Dermed får du en løsning som er skreddersydd ditt behov og budsjett, forteller Ness.

Garderobe-Mannen har livsgaranti på hjulsystemene. Selger eller kjøper du en bolig, gjelder naturligvis garantien for ny eier. Dermed får du en ekstra trygghet som kunde.

I de nye lokalene er det lett å finne inspirasjon slik at du får en mer ryddig hverdag – med full oversikt i skapene dine. Garderobene passer overalt i huset – enten det er stort eller lite.

Garderobe-Mannen ser frem til å hjelpe deg med å realisere drømmen om et organisert hjem. 

8 gode garderobetips!

 1. Sats på mest mulig dobbelt heng. Da får du utnyttet plassen i høyden.
 2. Utnytt all plassen. En skyvedørsfront fra vegg til vegg gir deg mulighet til å utnytte breddemålet helt og fullt.
 3. Egne skuffer til skoene frigjør gulvplass. Sørg for egne kurver tilpasset dame og herre. Skokurvene til damesko lar for eksempel stiletthælene stå bakerst, slik at kun tuppen er synlig foran i skapet.
 4. Speil i frontene gjør rommet større. Uttrekksspeil plasseres inni skapet og egner seg spesielt i walk-in closet. Er du ikke glad i for mye speil, så husk at du ikke trenger mer enn 30 cm i bredden for å se hele din figur.
 5. Velg alltid soft-close. Skapdøren trekkes forsiktig inntil og er lyddempende.
 6. God belysning er viktig for oversikt. Gå for lys som slås på automatisk når du åpner garderobedøren.
 7. Glem ikke å utnytte den allsidige hattehyllen maksimalt. Her kan du lagre alt fra dyner til damestøvletter. Garderobeløsningene er stort sett 205 høye. De fleste boliger har takhøyde på 2,40. Med hattehylle får du da 35 cm ekstra lagringsplass.
 8. Viktig med belte-/slipsheng til henholdsvis herre og dame.

Kilde: Garderobe-Mannen

Garderobe-Mannen

 • Garderobe-Mannen er Norges største garderobekjede.
 • Vi leverer innredningsløsninger og skyvedører med elegant design, laget på dine mål. Vi hjelper deg med alt fra oppmåling, tegning i vårt 3D tegneprogram, levering og montering.
 • Effektiv og god planløsning er vår spesialitet. Kombiner dette med våre fornuftige priser, så blir du garantert fornøyd med en garderobe fra Garderobe-Mannen!
 • Vi legger vekt på å yte god service og har fagpersonell som vil bistå deg med ideer og designforslag. Garderoben blir tilpasset dine ønsker og behov.
 • Vi har mange flotte utstillinger i våre butikker, slik at du som kunde kan bli inspirert og finne akkurat det du vil ha.
 • Våre garderober er i stadig utvikling, slik at du alltid finner tidsriktige skyvedørsgarderober og innredninger i våre butikker.

Bestill tegnetime hos oss

Mister Organizer har organiseringsprodukter og oppbevaring som gjør det enkelt å holde orden i form av garderoberekvisita.