Gå til sidens hovedinnhold

Pia-Aurora (22) forsvarer Kolbotns ære i Miss Norway

Artikkelen er over 4 år gammel

Pia-Aurora (22) er én av 40 som er videre til de innledende rundene av Miss Norway.

OPPEGÅRD: 22 år gamle Pia-Aurora Storm-Olsen fra Kolbotn er plukket ut til den innledende runden av Miss Norway 2017. Deltagerne velges ut fortløpende etter å ha lagt inn en profil på skjønnhetskonkurransens hjemmeside.

Hun er en av 40 jenter som er videre fra den innledende runden. Alle er ikke klare ennå. Først i desember får man vite hvem som er videre.

I overkant av 150 jenter melder seg på konkurransen hvert år.

– Selvfølgelig ble jeg veldig glad. Jeg føler at jeg har oppnådd noe ved å bli trukket ut. Jeg «gønner på» for å bli med videre, sier Storm-Olsen til Østlandets Blad.

Mer enn skjønnhet

Missekonkurranser har i tidligere år fått kritikk for å være overfladiske og for å ha for stort fokus på utseendet. De utvalgte jentene skal skaffe annonsører, fikse fotoshooter, blogge og støtte veldedige organisasjoner.

– Jeg føler at jeg har både kvalifikasjonene og motivasjonen. Dette går ikke bare på skjønnhet, bemerker 22-åringen.

Dyrevelferd ligger hjertet hennes svært nært. Nettopp derfor håper hun på et samarbeid med to kjente aktører fra miljøet: Noah og FOD-gården.

Les om tidligere deltagere fra Follo i skjønnhetskonkurranser:

Det startet som en spøk - nå vil Dina bli universets vakreste

Heidi Enany (19) vant modellkonkurranse

Heidi (19) vil bli miss og solmodell

Førstnevnte er en norsk dyrevernsorganisasjonen, mens sistnevnte er omplasseringsgården for dyr som holder til på Klemetsrud, helt syd i Oslo.

– Jeg har veldig glad i dyr. Selv har jeg hund – en cocker spaniel, forteller Oppegård-jenta til Østlandets Blad.

Hun forteller at det var en drøm som gikk i oppfyllelse da hun i november fikk en e-post fra arrangøren.

Kan huke av listen

– Dette er noe jeg alltid har syntes det er gøy. Nå kan jeg huke av det på listen over ting jeg skal få til før jeg dør, sier hun.

Først i år har hun tatt motet til seg. Tidligere har hun verken hatt selvtilliten eller følt at hun har vært gammel nok. Fra både familie og venner har hun fått god støtte. De synes det er kjempegøy, forteller 22-åringen.

– Jeg har en god venn som tar bilder av meg. Han er nesten managementet mitt allerede. Det setter jeg veldig stor pris på, erkjenner Kolbotn-jenta.

– Liker du å få oppmerksomheten rettet mot deg?

– Egentlig ikke. Jeg er ydmyk, og har ikke likt å stå i sentrum. Noen ganger må man se helt bort fra janteloven. Man må tråkke litt utenfor komfortsonen.

– For det går som regel bra?

– Det gjør det, svarer Storm-Olsen.

Kommentarer til denne saken