MYRVOLL: Lørdag 13. og søndag 14. oktober har du mulighet til å få sett og kjøpt flotte malerier fra to lokale og talentfulle kunstnere fra Oppegård. Anita Stadheim og Hilde Ruud Vaadal stiller ut sine malerier på Myrvoll Vel begge dager fra kl 1200-1600.

Variert

Det blir en garantert flott og variert utstilling. Anita har holdt på i over ett år med nonfigurativ kunst, og har et eget flott uttrykk. Hilde malerabstrakte malerier med varierte farger, og hun har siden oppstarten i 2016 solgt over 100 malerier.

De maler begge bilder som passer til de aller fleste hjem og også på kontoret. Fargene er varierte, og størrelse og uttrykk passer til både store og små rom. De har lagt seg på et prisnivå som gjør at de fleste kan få mulighet til å kjøpe et ekte maleri som ingen andre har.

– Det er veldig gøy å møte kunstinteresserte og diskutere verkene. Selv om vi har egne hjemmesider og viser frem ting på Instagram, er det moro å få vist frem kunsten også virkeligheten, sier de to til ØB.

– For alle som bor i Oppegård og omegn er dette en kortreist og enkel måte å skaffe seg flott kunst på. Vi vil oppfordre alle til å ta turen innom lokalene på Myrvoll for å ta en liten titt på bildene, sier de to.

Dermed er det barte å ta turen til Myrvoll Vel 13. og 14. oktober. Adressen er Myrvollveien 7A, 1415 Greverud. Det blir lett servering i trivelige lokaler.

– Alle er hjertelig velkommen,  avslutter de to.