Vær med på å feire Nordby skolekorps som er 60 år

GLEDER SEG: Her er en gruppe av dagens medlemmer avbildet i forbindelse med korpsets sommertur til England i slutten av juni i år.

GLEDER SEG: Her er en gruppe av dagens medlemmer avbildet i forbindelse med korpsets sommertur til England i slutten av juni i år. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Det er klart for storstilt feiring av korpset.

DEL

NORDBY: - 60 år er en voksen alder og vi kan være stolte av at vi har et korps som nå kan feire et slikt jubileum sier styreleder Hanne Erikstad i Nordby skolekorps.

Lørdag 26. oktober skal korpset feire seg selv og nå er de på jakt etter tidligere medlemmer som kan tenke seg å opptre i et veterankorps i forbindelse med jubileet. Mange har visst sin interesse for å være med allerede, men vi har plass til mange flere veteraner sier styrelederen.

Terskelen for å være med er lav. Selv om det er mange år siden man spilte eller drillet i korpset så er alle velkomne til å være med. Instrument skal eventuelt skaffes hvis det mangler. Oppfordringen fra Erikstad er å gå inn på korpsets nettside www.nordbyskolekorps.no for mer informasjon og påmelding.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken