Beklager, folkens – godværet kommer ikke til å vare

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Det fantastiske været i helgen har sørget for et yrende folkeliv langs brygger og strender. Også denne uken starter fantastisk, men så er det slutt for denne gang.

DEL

ØSTLANDET: Det har yret med liv både langs bryggepromenader og strender i noe som ikke kan kalles for annet enn herlig sommervær denne helgen.

Og la oss begynne med det positive for den kommende uken. For mandag og tirsdag ser ut som rene julidagene på Østlandet. Det er allerede målt 23 grader på Rygge. Og enda varmere kan det bli.

Kan bli over 25

– Det er slettes ikke umulig at temperaturene bikker over 25 grader i dag og i morgen. Det blir to fantastiske sommerdager, sier Rafael Escobar Løvdahl til Fredriksstad Blad.

Men som alt annet tar også godværet slutt. Fra onsdag av er det meldt gradvis kaldere temperaturer og en mer skyet værtype.

– Onsdag blir egentlig ganske fin med temperaturer over 20 grader. Men så blir det gradvis kaldere frem mot helgen. Det blir også en mer skyet værtype, sier han.

Her kan du ta en titt på værmeldingen for Akershus

Fare for regnbyger i pinsen

Med pinse til helgen er det mange som er spent på været. Dessverre har ikke meteorologene særlig oppløftende nyheter da heller.

– Det blir nok mer skyet og fare for regnbyger. I tillegg blir temperaturene langt unna det vi har nå. Forhåpentligvis blir det ikke så mye regn, men noe må man være forberedt på, sier han.

– Hva med 17. mai?

– Så langt har vi ikke rukket å se ennå. Jeg anbefaler folk å nyte finværet nå inntil videre, sier han.

Helt greit å bade nå – hvis du er litt gæern!

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken