- Våren har kommet for å bli!

Badenymfe: Helene Back har delt dette friske bildet med oss og brukt #folloliv på Instagram. Hun melder om 4,5 grader i vannet til årets første bad. Vi sier brrrrr.....

Badenymfe: Helene Back har delt dette friske bildet med oss og brukt #folloliv på Instagram. Hun melder om 4,5 grader i vannet til årets første bad. Vi sier brrrrr.....

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Er du ikke abonnent ennå? Prøv ØB+ og papiravisen i fire uker for kun 99 kroner

FOLLO: Det spirer i Follo og isen har smeltet fra vannene. Ja, våren er her!

- Jada, våren har kommet og det ser ut til at den blir, kan meteorolog Terje Alsvik Walløe ved Meteorologisk institutt bekrefte til ØB.

I dagene som kommer får vi både sol, regn og skyer. Typisk vårvær.

- Onsdagen blir grå. Mye skyer og noe regn. Temperaturen blir liggende på rundt fem grader. Men både torsdag og fredag ser bedre ut, frister han.

Da kommer nemlig solen tilbake. Og vinden holder seg rolig.

Fortsatt kaldt om natten

- Torsdag titter solen litt fram og på fredag blir det faktisk en del sol. Vi kommer ikke over ti grader, men det er ikke så langt unna. Det kan bli nattefrost, men det skal ikke legge seg. Jeg ser ikke noe vinterlig tilbakeslag, så det holder seg relativt mildt inn i april, sier meteorologen.

Værsågod! Here you are! Et sikkert vårtegn delt på #folloliv på Instagram.

Værsågod! Here you are! Et sikkert vårtegn delt på #folloliv på Instagram. Foto:

Mars var en veldig mild måned. Hele tre grader over normalen. Meteorologen har forståelse for at vinterbleke nordmenn lengter etter våren.

- Men de som tror det skal bli veldig varmt, er bortskjemte. Nå er våren her og det blir vårlige temperaturer, sier han.

Her kan du holde deg oppdatert på værmeldingen for fylket vårt

 

Artikkeltags