Venter ti kuldegrader i Follo

Det er meldt kaldt vær over hele Østlandet denne uken.

Det er meldt kaldt vær over hele Østlandet denne uken. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Det blir minusgrader i vårt distrikt denne uken. Titter solen frem, kan temperaturene krype helt ned mot ti kuldegrader.

DEL

ØSTLANDET: Nå kommer kulden fra øst. Det sier meteorolog Eldbjørg Moxnes til Fredriksstad Blad.

– Det blir litt kaldere utover dagen på mandag, og det vil holde seg kaldt gjennom uken. Hvis skydekket sprekker opp, kan det bli helt ned mot minus ti på onsdag.

Ellers vil temperaturene holde seg rundt fem-seks kuldegrader. Snøen som har dalet ned i løpet av helgen, blir liggende. Det kan komme mer nedbør, og da blir det som snø.

Siste føremelding fra Østre Greverud: Skiforeningenforteller at det er i dag 0 grader og overskyet vær. Det har kommet en halv cm snø siste døgn. Total snødybde er 5-9 cm. Løypa på Østre Greverud er nykjørt og har gode forhold for både skøyting og klassisk. Smøretips: Rødt/klister

Siste føremelding fra Østre Greverud: Skiforeningenforteller at det er i dag 0 grader og overskyet vær. Det har kommet en halv cm snø siste døgn. Total snødybde er 5-9 cm. Løypa på Østre Greverud er nykjørt og har gode forhold for både skøyting og klassisk. Smøretips: Rødt/klister Foto:

Skiforeningen melder om flotte forhold i marka. Her kan du sjekke foremelding for din favorittløype.

– Vinden kommer fra nordøstlig retning, det trekker inn litt kald luft. På utsatte steder kan det bli frisk bris. Værtypen blir i hovedsak skyet, med mulighet for noe solgløtt, forteller Moxnes.

Artikkeltags