Vårutstilling i Kolben

KLARE FOR UTSTILLING: Klare for utstilling. Bak, fra
venstre, Vidar Fevang, Marit Langdal, June Wold-Dufseth og Tone Larsen. Foran, fra venstre, Else Vassend og Else-Marie Almeli.

KLARE FOR UTSTILLING: Klare for utstilling. Bak, fra venstre, Vidar Fevang, Marit Langdal, June Wold-Dufseth og Tone Larsen. Foran, fra venstre, Else Vassend og Else-Marie Almeli. Foto:

Av

Flere, lokale kunstnere er klare for å vise frem sine arbeider i Kolben.

DEL

KOLBOTN: Mange spennende uttrykk vil møte deg når medlemmer i Kolbotn Maleklubb igjen fyller veggene i Biblioteksgalleriet i Kolben kulturhus med bilder.

Utstillingen åpner lørdag 8. februar kl. 12.00.

Tidlig vår

Maleklubbens vårutstilling går tidlig av stabelen i år, men jammen har vi ikke hatt mange vårlige dager denne vinteren. Den ene dagen ligger snøen som et teppe over landskapet, den neste er det varmegrader, solen skinner fra skyfri himmel, gresset titter frem og veiene er bare. Det er snart ikke mulig å fortelle hvilken årstid vi befinner oss i.

Derfor ønsker maleklubben like gjerne velkommen til vårutstilling. Og våren vil smile til deg fra flere av bildene på utstillingen!

Aktivitet

Klubben har rundt 80 medlemmer, og ønsker gjerne flere velkommen. En del samles og maler i et flott atelier klubben er så heldig å få benytte i Kolben. Andre maler hjemme. Det blir arrangert flere kurs i løpet av året, og det blir satt av kvelder hvor kjente kunstnere kommer og korrigerer bilder medlemmene har med. Her er det mye å lære, både av egne og andres bilder. Rett før klubbens fellesutstillinger summer det litt ekstra i lokalene. Bilder skal ferdiggjøres og råd og tips deles.

Tradisjon tro, blir det også gratislotteri. Denne gangen er det et stemningsfullt landskap, malt av Joan Anne Bates, som skal loddes ut. Tar du turen innom i løpet av utstillingen og skriver deg på listen, kan du bli den heldige vinneren av bildet.

16 glade utstillere

Deltagere på utstillingen er Anne Berit Risdal, Anne-Cathrine Grambo, Bjørg Tøndel Hagan, Harald Bjørn Skog, Else Vassend, Else-Marie Almeli, Joan Anne Bates, June Wold-Dufseth, Kari Aamoth, Marit Langdal, Midia Hamedi, Tatiana Mortensen, Tone Larsen, Torild Brandtzæg Andersen, Vidar Fevang og Wenche Helstad.

Velkommen inn. Kolbotn Maleklubb er stolt av å presentere resultatet av medlemmenes maleglede! Galleriet finner du i 2. etasje, innenfor bibliotekets barneavdeling. Utstillingen er åpen i bibliotekets betjente åpningstider og står til onsdag 4. mars klokken 16.00.

Artikkeltags