Kommunen byr på gratis ved

JULEGAVE: Oppegård kommune byr på gratis ved før jul.

JULEGAVE: Oppegård kommune byr på gratis ved før jul. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

SOFIEMYR: Det er bare å forsyne seg av veden som ligger på parkeringsplassen i enden av Tømteveien, sør for Sofiemyr idrettspark. Det opplyser virksomhet UTE på kommunens hjemmeside.

Vinteren er hugst-sesong, og virksomhet UTE feller nå en del trær rundt omkring i kommunen. Dette er trær som står i fare for å blåse over ende, står i veien for noe eller som innbyggere har søkt om å få fjernet av ulike årsaker. Derfor har kommunen nå mye ved å by på. De opplyser:

– Alle som ønsker det, kan nå hente ved fra denne hugsten på parkeringsplassen i enden av Tømteveien, sør for Sofiemyr idrettspark. Veden som legges her vil være kappet i håndterbare lengder, slik at de er mulig å få med på en tilhenger. Det er ikke skiltet med «gratis ved» enda, men det er bare å forsyne seg. Skilt kommer.

Det kan også dukke opp skilt med "gratis ved" andre steder i kommunen. Hvis de feller mange trær innenfor et begrenset område, er det nemlig ikke sikkert at veden fraktes til Sofiemyr, men blir liggende der den er.

GRATIS: Hvis kommunen hugger mange trær på et begrenset område, blir veden liggende der, skiltet "Gratis ved".

GRATIS: Hvis kommunen hugger mange trær på et begrenset område, blir veden liggende der, skiltet "Gratis ved".

Artikkeltags