Veipirater slo til igjen rett over riksgrensen på E6

IKKE LA DEG LURE: Slik kan det se ut når veipirater forsøker å stanse deg langs E6. De opererer hovedsaklig på svensk side.

IKKE LA DEG LURE: Slik kan det se ut når veipirater forsøker å stanse deg langs E6. De opererer hovedsaklig på svensk side. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Nok en gang har såkalte veipirater som lurer folk med falsk gull slått til bare noen kilometer fra grensen.

DEL

Ifølge det lokale politiet er det tiende året på rad at såkalte veipirater har stått langs E6 gjennom Strömstad og forsøkt å lure penger ut av godtroende bilister, skriver Halden arbeiderblad, som siterer Strömstads Tidning.

De står ved på og avfarter med panseret oppe og vinker inn biler. Ofte så later de som om de har gått tom for drivstoff. I bytte mot drivstoff eller penger så tilbyr de det de påstår er familiesmykker. I realiteten er det helt verdiløse gjenstander.

LES OGSÅ: Slik knuste de veipiratene

Politiet tror at det er flere enn det de får høre om som rammes.

– Det er nok sånn at mange skammer seg og ikke vil framstå som lettlurte. Det er et stort problem for oss fordi det er vanskelig å straffeforfølge folk uten en fornærmet, sier Johan Hilding i Strömstad-politiet til lokalavisen.

Politiets oppfordring er å ikke stanse dersom noen står langs veien og vinker. Hvis man tror at noen er skadet, skal man heller ringe nødnummeret.

LES OGSÅ: – Bruker usle knep

LES OGSÅ: Veipiratene lurer langs E6

LES OGSÅ: Politiet: – Ikke stans for å hjelpe veipirater på E6

 

Artikkeltags