Innbrudd hos Frivilligsentralen i Vestby - verktøy for mange tusen stjålet

RIBBET: - Her hadde vi kasse på kasse med verktøy, nå står det bare tomme kasser og småting igjen, fortviler Berit Sandvig hos Frivilligsentralen.

RIBBET: - Her hadde vi kasse på kasse med verktøy, nå står det bare tomme kasser og småting igjen, fortviler Berit Sandvig hos Frivilligsentralen.

Artikkelen er over 2 år gammel

Leder for frivilligsentralen i Vestby, Berit Sandvig, fortviler etter innbruddet.

DEL

I løpet av de siste dagene har det blitt begått innbrudd i redskapscontaineren til Frivilligsentralen i Vestby. Onsdag formiddag ble innbruddet oppdaget da frivillige skulle ut på oppdrag.

- Gutta skulle ut på en jobb og oppdaget at noen har vært inne i containeren vår og tatt med seg nesten alt av verktøy. Driller, vinkelslipere og annet verktøy for flerfoldige tusen kroner er borte.

- Bare snøfreseren og grusposer merket frivilligsentralen ligger igjen. Vi gjør mye bra for folk rundt om i kommunen, men flere oppgaver krever verktøy, så dette er veldig dumt og trist for oss, sier en fortvilet Sandvig til Vestby Avis.

Hadde nøkkel

Tyven eller tyvene har hatt tilgang på nøkkel til containeren, fordi låsen var satt på plass igjen etter det uvelkomne besøket.

- Tyvene har hatt tilgang på en nøkkel en gang som de nok har tatt en ulovlig kopi av. Jeg mistenker ingen som jobber her, men det kan ha vært noen som har vært innom huset tidligere. Dette er skikkelig dårlig gjort, sier hun.

- Ikke kjøp tyvgods

Sandvig har en klar oppfordring til folk i Vestby og områdene rundt:

- Får du tilbud om å kjøpe billig verktøy så kan det være stjålet fra frivilligsentralen. Ikke kjøp tyvgods. Skulle noen få mistenkelige tilbud eller ser noe på Finn ber jeg dem om å si ifra, sier hun.

Gi det tilbake

- Hvis de som har gjort dette angrer så kan de få gi utstyret tilbake anonymt. Legg en lapp i postkassa om hvor vi kan hente det, så skal det ordnes, sier Sandvig.

Artikkeltags