Bilen hennes ble påkjørt - dette var lappen hun fikk

STORE SKADER: Det er ikke bare en liten smell på bilen til Lise Lindgren. Den har fått store skader.

STORE SKADER: Det er ikke bare en liten smell på bilen til Lise Lindgren. Den har fått store skader.

Artikkelen er over 2 år gammel

Lise Lindgren sukker tungt etter at noen har kjørt på bilen hennes. Etter uhellet la noen lappen med teksten «traf Bilen din» på ruta.

DEL

(Moss Avis) Og det kunne kanskje løst saken, men det står verken navn eller noe kontaktinfo til vedkommende.

– Det er jævlig irriterende og surt at jeg må betale egenandel og mister bonus, sier Lindgren til Vestby Avis etter skadene på hennes Hyundai.

Meldt til politiet

Noen har i løpet av tirsdag formiddag, trolig i 12-12:30-tiden kjørt på hennes bil som sto parkert på baksiden av Vestbytorget.

– Det er surt at jeg må stå til rette for noe andre har gjort, sier hun og forteller at bilen vil bli tatt med på verksted i løpet av dagen for å taksere skaden. Det er relativ stor skade hun har fått ved det venstre fremdekket.

– Jeg jobber på bingoen i Mølleveien. Jeg var på jobb da dette skjedde og det var en kunde til bingoen som fortalte meg at noen hadde kjørt på bilen min. «Så flott», svarte jeg ironisk. Jeg trodde jo ikke på det, sier hun til Vestby Avis.

LAPPEN: Denne lappen lå på bilen til Lise Lindgren.

LAPPEN: Denne lappen lå på bilen til Lise Lindgren.

Kan være observert

Lise fikk også beskjed om lappen og at vedkommende som trolig har kjørt på bilen hennes kan være observert. Hun spekulerer i det siden det er lagt en lapp på bilruten hennes. Lise sier at hun tirsdag var i kontakt med Øst politidistrikt om saken.

– Jeg ringte politiet og de har nå registrert saken min, men jeg må jo ha vitner, sier hun og forteller at det har vært snakket om at det kan være en transporter som har kjørt på bilen hennes.

Lise ber nå alle som kan ha sett noe om å kontakte politiet på telefon 02800.

– Alle kan jo være uheldige, men du må jo si fra, påpeker hun.

Ber vedkommende melde seg

Erik Loe er operasjonsleder i Øst politidistrikt. Han sier at han kjenner litt til saken som er loggført. Politimannen sier dette til Vestby Avis onsdag formiddag.

– Dette virker ikke som mer enn et halvhjertet forsøk på å gjøre opp for seg. Hvis du legger fra deg en lapp uten navn eller noe kontaktinfo, så kommer man jo ikke videre, påpeker Loe og ber om at vedkommende melder seg.

– Han eller hun som har gjort dette bør ta kontakt med politiet.

Lise Lindgren viser skadene på bilen hennes. Nå frykter hun at det blir bonustap og at hun må ut med flere tusen i egenandel.

Lise Lindgren viser skadene på bilen hennes. Nå frykter hun at det blir bonustap og at hun må ut med flere tusen i egenandel.

Det kan vedkommende gjøre på 02800. Operasjonslederen sier at vedkommende ellers risikerer å bli straffet hvis han blir tatt.

– Det er straffbart ifølge veitrafikkloven å reise fra en ulykke/uhell uten å si fra, sier han.

Politiet sier at det dessverre skjer en rekke trafikkuhell årlig hvor den skyldige parten ikke melder ifra.

– Det er tilfelle. Det skjer ikke bare i Vestby, men også andre steder.

Artikkeltags