Vi kan ikke unngå den store snakkisen i Håndball-Norge, skallen i Stil Arena. Vi har snakka med FyllingenBergen-trener Andreas Gjeitrem og fått en oppdatering på hvordan det går med han som ble truffet av panna til Benjamin Hallgren, Jacob Weidemann. Det store spørsmålet er "Hvor lang blir straffen"? Vi mener naturligvis noe om det.

Follo FK vant over Drøbak/Frogn sist lørdag, og gutta fra badebyen har rykka ned til 4. divisjon, men vi er usikre på om lokalavisen i Drøbak, Amta og klubben selv, er helt klar over det. Follo FK-supporterne i Followers ble nekta å drikke øl på fotballbanen i Drøbak, men kom med en unnskyldning og forklaring vi bare må elske.

Det nye gjerdet på Ås stadion derimot, det elsker vi ikke. Hvem har besluttet at det er lurt å bygge et 170 cm. gjerde rundt hele banen med kun to åpninger? På bildet er det Follo-jentenes lagleder Trond Arne Syversen og Lasse Aarstrand som forsøker å forsere makkverket.

Vi krydrer det hele med en norgesmester i feltritt, og ser frem til folkets kamp på Ski stadion lørdag. Det er gratis inngang, og hver tilskuer er verdt ca. 200 kroner til klubben, når Follo FK tar i mot VIF 2 til kamp.

Flere plattformer

En annen nyhet er at podkasten nå er tilgjengelig på flere plattformer enn sist. Nå kan du lytte også via blant annet Spotify, iTunes, Google Podcasts, Apple Podcasts, Pocket Casts, Radio Public, Breaker, Overcast og Anchor.

Velg din favorittplattform ved å klikke på lenkene.