SKI: Søndag 12. juni blir det full fart på Rådhusplassen i Ski. Etter tre lange år er det endelig tid for Follofestivalen igjen.

– Follofestivalen har etablert seg som et begrep. Vi holder på ønsket om at Follofestivalen skal bli en av regionens største rusfrie festivaler for barn og unge, og dermed også bli Skis største rusfrie barne- og ungdomsarrangement, forteller arbeidsleder Eline Killerud ved Kjeller'n fritidssenter.


Den sjette festivalen

Dette blir den sjette utgaven av Follofestivalen. Årets festival utvides med enda flere aktiviteter og moro for barn og unge. Det blir både ansiktsmaling, hoppeslott, rodeo, hinderløyper, klatretårn, body-zorb (der du går eller ruller inne i en stor, oppblåsbar ball), hoppesklier, piratbåt og mye mer.

Aktivitetsbåndene for barna dekker både aktiviteter og ansiktsmaling, og det er betaling med både kort, kontant og Vipps. Det er gratis for foresatte å være på festivalen.

– Vi ser frem til å fylle Ski sentrum med aktiviteter og moro for barn og unge mellom 12.00 og 18.00 på søndag. Follofestivalen er en familiefestival med tilbud til store og små. Det vil være aktiviteter som! Vi har store forhåpninger knyttet til årets festival, og håper at mange ønsker å ta turen innom. Vi hadde rekord på avslutningen på Kjeller'n på tirsdag med 600 på skumparty, sier Eline Killerud.