Vi gratulerer unge landslagspillere og ber et lokalt advokatkontor sponse utvisningene til Skis ishockeydamer

Ser du noen kjente fjes her på lagbildet til Siggerud på begynnelsen av 90-tallet? Tungvekterne er representert. Magnus foran med en bamse i fanget, mens Knut er bakerst med den mørke hockeysveisen.

Ser du noen kjente fjes her på lagbildet til Siggerud på begynnelsen av 90-tallet? Tungvekterne er representert. Magnus foran med en bamse i fanget, mens Knut er bakerst med den mørke hockeysveisen.

DEL

Etter lang ventetid og store tekniske utfordringer er den 20. utgaven av Tungvekterne endelig ute. Vi gratulerer tre unge lokale håndballspillere med landslagsplass og vi er ydmyke for rollen vi har fått som influencere i friidretten. Vi er som vanlig innom elitelagene våre i håndball, og vi har vært å sett lokalderbyet mellom Kolbotn og Ski. Follo FK får skryt etter en god sesong, og vi avslører på direkten at lagets største talent blir med også neste år. Ski ishockey har hatt en knallstart i 2. divisjon, og de satser stort på jenter i alle aldre. Vi gratulerer Tuva Tvedt, Hanna Hovden og Move On-dansere med store prestasjoner i idretter vi ikke behersker. Kolbotns fotballdamer er vi også innom, men først og fremst tar vi et oppgjør med den eller de i Fotballforbundet som bestemmer hvor det kan spilles fotball.

Vi har dessverre rotet i ØB-arkivet, og funnet et lagbilde fra det tidlige 90-tallet. Det oppsiktsvekkende med bildet er at begge Tungvekterne spilte på samme lag, Knut med tidenes hockeysveis og Magnus med ........... bamse.

https://anchor.fm/tungvekterne/episodes/Episode-20-Vi-gratulerer-unge-landslagspillere-og-ber-et-lokalt-advokatkontor-sponse-utvisningene-til-Skis-ishockeydamer-e8stn5

Flere plattformer

En annen nyhet er at podkasten nå er tilgjengelig på flere plattformer enn sist. Nå kan du lytte også via blant annet Spotify, iTunes, Google Podcasts, Apple Podcasts, Pocket Casts, Radio Public, Breaker, Overcast og Anchor.

Velg din favorittplattform ved å klikke på lenkene.

Artikkeltags