Gå til sidens hovedinnhold

Vinn billetter til eksklusiv førpremière på Børning 3

Artikkelen er over 1 år gammel

Østlandets Blad har leid en hel kinosal, og nå kan du se Børning 3 dagen før kinopremièren.

Tirsdag 13. oktober har Østlandets Blad reservert en hel kinosal til noen heldige lesere! Vi deler ut 60 billetter til en koronovennlig visning av den norske storfilmen Børning 3, som er spekket med lokale bidrag. I tillegg får du med deg drikke og popcorn inn på visningen.

Vi deler ut 15 billettpakker med fire plasser i hver.

I tillegg til ellevill bilkjøring, er den en tredje filmen i Børning-serien spekket med kjente skuespillere, som Anders Baasmo, Kathrine Thorborg Johansen, Ida Husøy, Otto Jespersen, Sven Nordin, Henrik Mestad, Trond Halbo, Alexandra Maria Lara, Henning Baum og Wenche Myhre. Familiefilmen har 6-årsgrense, og passer for alle.

Finn Lillegul på Instagram

Du deltar i konkurransen ved å følge med på Østlandets Blad på Instagram (@ostlandetsblad) De nærmeste dagene poster vi et bilde av «hovedrolleinnehaveren» Lillegul, fra Kråkstad. Den bøllete Ford Mustangen har vært på en liten luftetur rundt i Follo, og vi lurer på hvor bildene er tatt.

Skriv sted, og hvem du vil ha med på kino, i kommentarfeltet på Instagram.

Lørdag trekker vi vinnerne, som får beskjed om å fylle tabken og gjøre seg klare til bilrace på Odeon Ski tirsdag klokken 18:00.

Kommentarer til denne saken