Sommer'n ved kysten

Follo Catering-9.jpg

Vi leverer en velsmakende sommer
– uansett anledning!

Koldtbord, snitter, tapas, spekemat eller selskapsretter. Det er nok å velge mellom når du skal invitere gjester til en spesiell anledning. Enten det er barnedåp, bryllup, minnesamvær eller en hyggelig kveld med venner, står Follo Catering klare til å hjelpe deg.

ANNONSØRINNHOLD FRA

Follo Catering - logo.png

Torbjørn Kristiansen har en velsmakende jobb. Siden 1986 har han kokkelert og disket opp med alt fra husmannskost og gourmetmåltider.

Gjennom bekjente ble Torbjørn kjent med Ole Vidar Nygaard, som hadde startet Follo Cateringen. Året er 2013, og bedriften var rundt seks måneder gammel. Ole Vidar var på jakt etter flere dyktige fagfolk. Torbjørn på jakt etter noe nytt.

Det ble starten på en catering-reise som har resultert i en veldrevet bedrift med et solid navn og omdømme.

– Ryktet går foran oss. Kundene er trygge på at vi leverer mat med god kvalitet på råvarene og god smak. Vi er kjent for punktlighet, gode priser og at vi holder det vi lover, sier Torbjørn.

Follo Catering holder til i Kulturhuset på Ås hvor de har kjøkken og utleielokaler.

Grunnbasisen i bedriften er levering av mat til alle typer arrangementer; barnedåp, konfirmasjon, bryllup, minnesamvær og spesielle anledninger.

På menyen står alt fra snitter, koldtbord, tapas, spekemat til selskapsmat.

- Vi tilbyr også en komplett pakke som inkluderer mat, kokker og servitører. Det kan være en middag med to eller fem retter med servering. I bryllup er det vanlig at middagen serveres, men det kommer an på maten som er bestilt. Vi leverer ikke en fem-retters i kontainere. Den må serveres, smiler Torbjørn.

Den erfarne kokken trives godt i bransjen, og synes det er morsomt å jobbe med mat. Han treffer mange hyggelige mennesker. Både Torbjørn og Ole Vidar har bred fagkunnskap, som resulterer i at de kan servere det alle meste.

Torbjørn Kristiansen har mer enn 30 års erfaring fra bransjen. Han trives utmerket med å lage velsmakende retter til enhver anledning.

Follo Catering-1.jpg

Få kokken hjem til eget kjøkken

En klassiker for konfirmasjonen er koldtbord med et stort og variert utvalg. Ønsker du tapas for anledningen, kan du velge mellom to varianter: Den klassiske tapasen fra Spania eller en som er mer tilpasset den norske ganen.

De har ingen begrensninger for antall gjester og leverer til store og små selskaper. Torbjørn forteller at de også leverer til utearrangementer. Da settes det opp et partytelt med kjøkken ved siden av, eller det blir grillmat på menyen.

Mat er en viktig del av nordmenns hverdag og det trenger ikke nødvendigvis være en helt spesiell begivenhet for å nyte god mat.

Follo Catering tilbyr også Kokk hjem til deg, som innebærer at Torbjørn ankommer med råvarer og forbereder et velsmakende måltid på ditt kjøkken. Konseptet har falt i smak og er godt etterspurt.

– Maten lages i samsvar med kunden. Noen er tydelige på hva de vil ha mens andre er åpne for forslag. Jeg har laget alt fra tre til seks retter. Det mest vanlig er en tre-retters med forrett, hovedrett og dessert, sier kokken.

Hva som skal lages er opp til kunden selv, og menyen har vært alt fra enkle retter til gourmetmat. Prisen per kuvert ligger normalt på mellom 350 – 600 kroner, men det er avhengig av hva slags meny du ønsker.

Pakken inkluderer kokk, råvarer, matlaging og opprydding. Mens Torbjørn kokkelerer på kjøkkenet, kan du ta deg av gjestene dine.

Mona Aas har stekt noen tusen karbonader opp gjennom årene.

Follo Catering-2.jpg

Lær å bli en dyktige kokk

Et annet populært konsept er Kokkekurs, som egner seg for både vennegjenger, kolleger og andre anledninger. Kurset kan avholdet enten hjemme hos dere eller på Kulturhuset. Minsteantall deltagere er fire personer.

– Vi har hatt opptil 30 personer, men det ideelle er 10 til 15 personer. Da får jeg god kontakt med alle deltagerne, kommer tett på dem og det blir god stemning. Dette er noe jeg har drevet med i mange år og trives godt med, forklarer han.

Selv kokker setter pris på et godt måltid og Torbjørn er intet unntak.

Hans perfekte tre-retters består av følgende: Til forrett må det være fersk fisk eller skalldyr, gjerne kamskjell eller hummer. Hovedretten er et godt stykke kjøttstykke av enten storfe, lam eller and. Måltidet avrundes med en frisk dessert bestående av sorbet og friske bær.

Follo Catering kan friste med en rekke velsmakende og varierte retter. Tapas er alltid en favoritt og kan serveres til alle anledninger.

Follo Catering-13.jpg

Kokkelerer med nye muligheter

Torbjørn og Ole Vidar har hektiske dager. De jobber også med noen prosjekter som innebærer å skape mer engasjement for mat. Fokuset er rettet mot norsk kje, som er en vanvittig god råvare.

– Norsk kje er litt ukjent og fortsatt ikke så mye brukt. Vi ønsker å bruke sosiale medier for å spre ordet. Det gjør vi ved å legge ut oppskrifter og bilder, forteller Torbjørn.

Duoen er også i gang med et forskningsprosjekt i samarbeid med en lokal aktør som lager fiskeolje. Maten som forberedes av Torbjørn inneholder fiskeoljen. Hensikten er å få frem viktigheten av Omega 3 – uten at maten smaker fisk, men er sunn og god.

Mer enn 30 års erfaring innen bransjen har de opparbeidet seg en solid kompetanse når det gjelder servering av selskapsmat.

Med Follo Catering med på laget er alt tilrettelagt for en velsmakende sommer. De leverer en matopplevelse det snakkes om!

En liten forsmak av Torbjørns retter

NAM! Det er vanskelig å si nei til rabarbrapai med vaniljesaus.

Follo Catering-8.jpg

Ønsker du noe sommerlig og friskt på tallerkenen, er salami med jordbær er god kombinasjon.

Follo Catering-5.jpg

Kyllinglår faller i smak hos både barn og voksne.

Follo Catering-4.jpg

Søtpotet chips og spekemat egner seg til lyse sommerkvelder.

Follo Catering-10.jpg

Kontakt oss

Telefon: 452 88 793
E-post: post@follocatering.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Adresse
Moerveien 1, 1430 Ås

Åpningstider
Mandag – fredag: 08:00 – 16:00

Follo Catering AS

  • Vi sørger for catering til alle anledninger: Barnedåp, bryllup, minnesamvær eller navnefest.
  • Vi leverer alt fra de enkleste ting til full pakke med oppdekking, kokker og servitører.
  • Follo Catering drives av Ole Vidar Nygaard og Torbjørn Kristiansen.
  • Vi har mer enn 30 års erfaring innen restaurant og catering.
  • Vi tilbyr også konseptet «Kokk hjem til deg». Torbjørn kommer hjem til deg og lager alt fra 3-6 retters middag.
  • Vi arrangerer kokkekurs for venner og kolleger.
  • Vi har faste menyer, men leverer stort sett etter kundens ønske.
  • Vi holder til i kulturhuset på Ås.
  • Vi driver også en kantine i Ski Næringspark og en på Berghagen på Langhus.

I den lille, store fiskebutikken får du alltid napp

Fiskebutikken i Son.jpg