d6c2ad

Sommer'n ved kysten

LESS IS MORE:

Naturlig er det beste!

Teamet på Follo Beauty Clinic er opptatt av å få frem det beste i deg. Mottoet er «less is more», og de utfører diskrete estetiske justering som gir et pent og naturlig resultat.

Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

Da Iram Kazmi etablerte Follo Beauty Clinic var hensikten å gi pasientene bedre selvfølelse. Hun er lidenskapelig opptatt av å fremheve pasientens naturlige skjønnhet, med utgangspunkt i «less is more».

– Vi foretrekker å gjøre diskrete estetiske justeringer som gir et pent og naturlig resultat. Velvære er viktig for selvfølelsen vår, og den påvirker både oss og menneskene rundt oss, sier Iram.

Hun er utdannet tannlege, og har også spesialkunnskap innen muskelavslappende injeksjoner for behandling av rynker, migrene og tanngnissing. I tillegg har hun bred erfaring i bruk av laser.

– Jeg er veldig opptatt av pasientene skal beholde det naturlige utseende. Samtidig er vi naturligvis opptatt av kvalitet og sikker behandling, fastslår hun.

"

Follo Beauty Clinic har lang erfaring med forskjellige behandlingsmetoder som gir deg resultatene du ønsker.

Iram Kazmi

Ta tilbake tapte år

Til Follo Beauty Clinic kommer småbarnsforeldre som ønsker en oppfriskning, og de over 45 år som ønsker å bremse aldringsprosessen. Ved å utføre små justeringer, vil pasientens ansikt blir gjennomopplivet uten at det ser ut som det er gjort.

Iram forteller at det er stor etterspørsel på Nucleofill, spesielt om sommeren. Dette er en naturlig biostimulerende behandling som bidrar til å bremse aldringsprosessen i huden.

– Nucleofill stimulerer kollagen, som har en rensende effekt på cellene våre og ødelegger frie radikaler som bryter ned huden vår. Dette er en veldig god behandling for deg som ønsker raske resultatet for hudstramming, løft og volum, forklarer Iram.

Til tross for navnet, er ikke Nucleofill en filler da den ikke inneholder hyalaronsyre, som mange fillere er basert på. Det er mest vanlig å bruke den i ansiktet, på halsen og decolletage.

Iram anbefaler at kunden tar to behandlinger med to til fire ukers mellomrom. Deretter kan du vente 6 til 12 måneder til neste behandling.

– Hudkvaliteten din bestemmer om du trenger flere behandlinger. Dette vil vi vurdere og avtale under en konsultasjon med en av våre behandlere, fortsetter hun.

Fordelen med Nucleofill er at den gjennomfukter huden, stimulerer antioksidanter og gir et umiddelbart løft hvor produktet er injisert.

– Huden får tilbake sin elastisitet, får bedre glød og volum og man ser freshere ut. Kundene sier de ser resultatet allerede etter første behandling. Siden hunden fortsetter å bli stimulert i ukene etter behandlingen, får de en kontinuerlig effekt, sier Iram.

KONSULTASJON ER VIKTIG: Iram Kazmi forteller kunde om PRX-T og hvilke effekter behandlingen vil ha.

Trygg behandling uansett årstid

En annen populær behandling er PRX-T33. Dette er den nye generasjonens biorevitaliserende TCA-peel som bygger opp huden innenfra og ut. Behandlingen revitaliserer, jevner ut hudtonen og stimulerer kollagenproduksjon.

– Dette er en god løsning om du har pigmenteringer, ujevn hudtone, arr, strekkmerker, tørrhet, overfladiske rynker eller slapp hud. Den kjemiske behandlingen er behagelig og gir et fint resultatet, blant annet i form av hud med økt glød, sier Iram.

PRX-T33 kan gjennomføres hele året, og på alle hudtyper og hudfarger. Behandlingen gir ingen frostinger og gjør heller ikke huden lyssensitiv.

Dette er en utmerket løsning for de som ikke ønsker behandling med nåler, og utføres på både ansikt og kropp.

Follo Beauty Clinic

  • Behandlingsteamet vårt består av lege, tannleger, samt kropps- og hudterapeut som sammen forhindrer aldringstegn med nyeste skjønnhetsteknologi.
  • Med kompetanse om de nyeste behandlingsmetodene og fokus på vedlikeholdsbehandlinger streber vi etter å bevare naturlige trekk og løfte frem skjønnheten.
  • Hos Follo Beauty Clinic kan du være sikker på at du blir ivaretatt gjennom hele prosessen.

            Les mer om våre behandlinger her

Ta vare på huden

Iram er opptatt av at alle skal bli flinkere til å ta vare på huden. Nå som sommeren er ankommet og temperaturen øker, vil de aller fleste ut og nyte solens varme stråler.

– Solfaktor er alfa og omega når det kommer til å bevare huden. Du må beskytte deg mot solen, uansett om den er sterk eller ikke. Når du går ut, selv om du bare skal på jobb, bør du smøre deg med solfaktor 50+. På stranden må solkremen påføres annenhver time, anbefaler hun.

Det handler ikke om å bli brun, men å bevare huden samt unngå solskader. Er du på jakt etter den lekre brunfargen, bør du heller bruke en foundation som er noen grader mørkere enn hudtonen din.

Eye glass accessory, Vision care, Glasses, Skin, Hand, Goggles, Sunglasses, Eyewear, Gesture, Finger

I TRYGGE HENDER: Kunde får Fotona-laserbehandling av Iram Kazmi.

Naturlig er det beste

Iram er opptatt av at kundene skal bli fornøyde og føle seg vel. Men ikke for enhver pris. Hun setter alltid pasientens velvære først.

– Det hender ofte at jeg anbefaler andre løsninger enn den behandlingen kunden ønsker. Det som egner seg for en venninne eller man har lest om, er ikke sikkert at er best for deg. Jeg ønsker ikke å «fikse» på unødvendige ting, understreker hun.

Follo Beauty Clinic tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjon slik at de er sikre på at de kan gi den rette behandlingen. De ønsker også å gi hver pasienten et godt selvbilde.

For Iram innebærer det å fjerne en stressrynke som gjør at pasienten føler seg vel. Men hun bidrar også på andre måter, blant annet ved å diskutere livsstil, trening og søvn.

– Uansett behandling så ønsker vi at hver pasient beholder sine naturlige trekk. Hos oss kartlegger vi først hvilke forventninger hver pasient har. På den måten kan vi utføre estetiske behandlinger. Vi vil ikke ta bort historien bak ansiktet til den personen, avslutter hun.

Kontakt

Adresse
Flåtestadveien 3, 1415 Oppegård

Åpningstider
Mandag - fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag - søndag: Ved behov

Telefon
66 80 35 29

E-post
[email protected]

Foto: Johanne Holm Pedersen