Previous.png
Next.png

Den perfekte gaven finner du hos oss!

Å jul med din glede! Nedtellingen til julaften har begynt, og nordmenn er allerede i gang med å handle gaver til familie og venner. Usikker på hva du skal gi bort, er det bare å ta turen innom Giving & Dining. Her bugner det nemlig av gaveideer!

Font

ANNONSØRINNHOLD FRA

Det er ikke mange minuttene siden Giving & Dining åpnet. Eier Åge Nilsen er allerede i gang med å pakke inn ferske blomster til dagens første kunde. Med et stort utvalg av blomster er det lett å finne noe som passer til både hverdag og fest. Her finner du et stort utvalg av fargerike blomster og grønne planter i alle størrelser – perfekt om du vil gi bort en bukett eller pynte opp hjemme.


Giving & Dining ble grunnlagt i 2005, og åpnet dørene for første gang på Langhus i 2013.


– Vi så at det var et stort behov for en gavebutikk som dekker et bredt behov i nabolaget. Vårt brede og varierte utvalg av produkter fyller de fleste behov. Det er viktig å tilby noe kundene ikke får tak i andre steder, smiler Åge.

Giving & Dining kvalitetsvarer ikke alle andre har. Friske blomster er blant bestselgerne.

Nissene har kommet!

Lenger inne i butikken står to damer og diskuterer hvor mange nisser de skal gå til innkjøp av. De søte figurene med røde luer er designet av svensken Rolf Berg, og er meget etterspurte.

Disse herlige nissene er kjente for sitt genuine nordiske utseende og kvalitet.

Julenissene kommer i flere størrelser, og de blide figurene kommer med både julekrans, polkastang og sittende på en halmbukk.

Butikken har også et stort utvalg av julebelysning, både til inne- og utebruk. Dermed er det lett å komme i en lysere julestemning på mørke kvelder.

Fra Tyskland har det kommet eksklusive julevarer fra Krebs Glas Lauscha. De flotte julekulene i glass er begrenset utgave. For å sikre deg en (eller flere) av disse, må du være raskt ute!

ETTERSPURTE JULENISSER: Julen har ankommet Giving & Dining. Disse søtnosene er laget av den svenske designeren Rolf Berg og er av meget høy kvalitet.

For matentusiastene

Den som liker smaken av Italia, England eller noe søtt, kan fryde seg over det eksklusive utvalget av matvarer hos Giving & Dining.

I hyllene står glass med dressinger, sauser, olje, syltetøy, kaffe og pasta. Uansett hva du skal lage, er det et en rekke smaker og varianter å velge mellom.

Flere av produktene er merket «Great Taste», et stempel som deles ut på verdens største prisutdeling for mat og drikke. Alle bidragene som sendes inn blir smakt og bedømt av eksperter. Konkurransen har funnet sted hvert år siden 1994.

Fra Dropsfabrikken kommer sukkertøy laget på over hundre år gamle resepter. De tradisjonsrike sukkertøyene inneholder fortsatt de gode, naturlige råvarene. Det velkjente godteriet inneholder ingen konserveringstilsetninger eller palmeolje. Med et stort utvalg av smaker, er det vanskelig å bare ta én…

Middagen kan også lages på internasjonale måter. Hva med italiensk tagialette eller en salat med engelsk vinagrette.

Som velkomstdrikk eller festmiddagen serverer du Askim Cider, som kommer i tre varianter: Fersken, pære eller eple. Dette er en kullsyreholdig drikk, med friske smaker og som lett kan nytes året rundt.

Gavepakke med pepperkvern, italiensk olje og Askim Cider.
Eksklusive olivenprodukter, pasjonsfrukt og stikkelsbærsyltetøy.
En hel vegg med fristelser for ganen!
Italiensk tagialette - alltid en suksess til middag.
Askim Cider kommer med smaken av fersken, pære og eple.
Denne olivenoljen er rangert som den tredje beste i verden.
Sukkertøy fra Dropsfabrikken gjør det vanskelig å ta bare en.

Giving & Dining AS

  • Gave- og interiørbutikk som åpnet på Langhus i 2013.
  • Butikken eies av Åge Nilsen og har tre ansatte.
  • Her finner du et bredt utvalg av kvalitetsprodukter. Alt fra ferske blomster til kjøkkenartikler, servietter, lys og gaver.
  • Hos oss finner du også et eksklusivt utvalg av matvareprodukter fra England, Italia, Skottland, Frankrike, Tyskland, Makedonia og Norge.
  • Vi lager også skreddersydde gavepakker.


ALT TIL KJØKKENET: Giving & Dining har et stort utvalg av kjøkkenutstyr. Her finner du alt du trenger for matlaging og baking.

Flotte gaver – skreddersydd etter ønske

Hos Giving & Dining har du mulighet til å kjøpe litt annerledes produkter.

– Vårt sortiment gjør at vi har et spennende utvalg. Vi tilbyr kvalitetsvarer ikke alle andre har, og til fornuftige priser. Hos oss skal kundene føle at de får valuta for pengene, sier Åge.

Tilbakemeldingene fra kundene viser at er meget fornøyd med både utvalg og service. Takket være det store utvalget, finner de alltid noe. Turen innom det veletablerte butikken er med andre ord i forgjeves.

Meget populært, hele året, er de flotte gavepakkene. Her kan du selv sette sammen hva - og hvor mye - gaven skal inneholde. Pakkene med matprodukter har blitt etterspurt, og lages på bestilling.

Er du på jakt etter å gjøre det triveligere hjemme eller til festlige lag, har Giving & Dining et godt utvalg av lys, servietter og annet lekkert interiør.

– Vi har også et enormt utvalg av kjøkkenutstyr. Hos oss finner du alt fra du trenger til baking og matlaging. Det eneste vi ikke har er elektriske produkter, forteller Åge.

Er du på jakt etter noe fint til deg selv, eller en gave til noen du setter pris på, finner du det hos Giving & Dining!

BLOMSTRENDE HVERDAG: Få det fint hjemme eller gi bort en bukett til noen du setter pris på.

Kontakt oss

Adresse
Gamle Vevelstadvei 2B,
1405 Langhus

Åpningstider
Mandag – lørdag: 10:00 – 18:00

Telefon: 910 03 885

Alle foto: Johanne Holm Pedersen