Sommer'n ved kysten

Gulbjrnrd Byggmarked 8.jpg

Her får du alt du trenger til sommerens byggeprosjekt – stort som smått

Byggevarehuset startet som et godt og gammeldags sag og høvleri i 1974 da bedriften ble drevet på gården til grunnlegger Gulbjørnrud. Ti år etter oppstarten flyttet de til Kopperud, hvor de fortsatt holder hus. De er ikke lenger et sag og høvleri, men har utviklet seg til en bedrift som tilbyr fullsortiment innen byggevare.

ANNONSØRINNHOLD FRA

Gulbjrnrud Byggmarked - logo.jpg

Kundene ønskes velkommen inn i moderne lokaler. Hos Gulbjørnrud Byggmarked er det nå salgsutstilling, hentelager og et bredt utvalg byggevarer. Enten du er hobbyhåndverker eller proffkunde, finner du varene du trenger for å komme i gang med prosjektet ditt.

I de lyse og store lokalene er det både maling, verktøy, festemidler, parkett, kledninger og trelast.

– Vi er et komplett byggevarehus som tilbyr alt fra spiker til tak. Ikke alle produktene er lagerført, men vi kan bestille det meste, og det er kort leveringstid. Det viktigste er at kunden forlater butikken fornøyd, forteller varehusansvarlig Robert Stray.

Gulbjørnrud Byggmarked, som så dagens lys i 1974, var opprinnelig et sag og høvleri. I 1983 flyttet de til dagens lokalisasjon, og har oppgjennom årene utviklet seg til å bli en moderne bedrift som tilbyr fullsortiment innen byggevare.

Varehusansvarlig Robert Stray forventer at salg av terrassebord kommer til å øke denne sommeren. Den lokale bedriften har allerede hatt stor pågang fra kunder som ønsker å bygge terrasse, både hjemme og på hytta.

Gulbjrnrd Byggmarked 5.jpg

Nå er tiden inne for hjemmeprosjekter!

Bedriften står også på egne bein, og er ikke del av noen kjede. Det resulterer i at de står fritt til å velge hvilke produkter og leverandører de skal ta inn.

Robert legger ikke skjul på at nøkkelen til suksessen er dyktige ansatte. Den tradisjonsrike bedriften har fem faste ansatte samt syv personer fordelt på deltid og ekstravakter.

– Vi har også flere skoleelever, som blir hos oss lenge. Det er positivt for jo lenger de blir, jo flinkere blir de. De aller fleste hos oss har vært her i mange år og det er veldig lite gjennomtrekk blant de ansatte, sier Robert.

Nå er det høysesong for oppussing og det er en jevn strøm av kunder som skal starte med prosjekter hjemme.

Etterspørselen etter terrassebord er stor, og det er mye å tenke på og mange valg som skal gjøres før du setter i gang.

Robert forteller at de har et bredt utvalg. De satser på kvalitet i bordene, med god pris og har hatt suksess med denne løsningen.

– Når det kommer til terrassebord, betaler du for vedlikeholdsintervaller. Kjøper du rimelige terrassebord så betyr ikke det at du har kjøpt noe dårlig, men at du må vedlikeholde det oftere. Med høyere kvalitet på materialene kan du vente lenger mellom intervallene, forklarer Robert.

Marcus Martinsen (t.h.) viser frem den store utstillingen av takstein til en kunde. De ansatte vektlegger veiledning og personlig service slik at kundene får de materialer og hjelp de trenger.

Gulbjrnrd Byggmarked 1.jpg

Gi nytt liv til terrasse og hus

Foruten mengder med terrassebord forsvinner det bøtter og spann med maling til både utvendig og innvendig bruk.

Bestselgeren på maling er det norskproduserte merket Gjøco, som ble en fast del av produktutvalget i fjor.

Den oljebestandige terrassebeisen kan blandes i en rekke forskjellige farger. Medarbeiderne hjelper deg med å blande akkurat den fargen du ønsker.

– Hele fargespekteret fra sort til hvitt er populært. Nå er det grått som er i vinden, og vi selger alle nyanser. Personlig er jeg glad kundene begynner å velge flere farger igjen, smiler Robert.

Kenneth Moseby Fossum hjelper deg med å finne rett terrassebeis.

Gulbjrnrd Byggmarked 6.jpg

Hvorfor handle hos oss?

Stort vareutvalg, inkludert maling: Alt på ett sted

Faglig råd, hyggelig atmosfære og god service

Stor parkeringsplass med rundkjøring

Lokal aktør som bidrar i nærmiljøet

Utkjøring til avtalt tid

Gratis lån av henger

Her er vi ikke fornøyd før du er fornøyd!

Robert Stray forteller at det går mye maling og beis for tiden. Da er det viktig å fylle på i hyllene slik at kundene kan få det de trenger til prosjektet sitt.

Gulbjrnrd Byggmarked 2.jpg

Kundepleie er nøkkelen til suksess

Bedriften har solid lokal forankring og samarbeider med andre næringsdrivende i distriktet når det kommer til produkter de selv ikke har.

Helt siden oppstarten har fornøyde kunder vært målet, og det tilrettelegges slik at du som kunde skal få en best mulig opplevelse.

Medarbeiderne bistår med råd og veiledning både på valg av materialer og fremgangsmåte. Dermed får du best mulig resultat, uansett om prosjektet ditt er stort eller lite.

Store og ryddige lokaler gjør det enkelt for kundene å plukke frem varene på trelastlageret eller i butikken.

– Vi tilbyr også gratis lån av henger. Om du ønsker kan vi naturligvis kjøre varene hjem for deg. For oss er det viktig at du får en hyggelig handel, avslutter Robert.

På jakt etter nytt veggpanel eller gulv? Erik Heder tar deg gjerne med på en omvisning i det nye utstillingslokalet slik at du kan se det brede sortimentet.

Gulbjrnrd Byggmarked 3.jpg

Gulbjørnrud Byggmarked tilbyr fullsortiment innen byggevare. Marcus Martinsen hjelper deg med å finne redskapen du trenger - både til store og små prosjekter.

Gulbjrnrd Byggmarked 4.jpg

Kontakt oss

Telefon: 64 93 91 94
E-post: post@gulbjornrud.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Adresse
Linnebråteveien 181, 1455 Nordre Frogn

Åpningstider
Mandag – onsdag: 07:00 – 17:00
Torsdag: 07:00 - 18:00
Fredag: 07:00 - 17:00
Lørdag: 09:00 – 15:00

Gulbjørnrud Byggmarked AS

  • Gulbjørnrud Sag og Høvleri startet i 1974.
  • I 1983 flyttet vi til våre nåværende lokaler i Nordre Frogn.
  • I dag er vi et rent trelast-/byggevarehandel med alt du trenger til byggeprosessen. Vi har endret navn til Gulbjørnrud Byggmarked AS.
  • Hos oss finner du alt du trenger: Fra mørtel og trelast til maling og listverk.
  • Våre kunnskapsrike medarbeidere gir deg veiledning og personlig service.
  • Vi har sterk lokal forankring.
  • Vi tilbyr lån av henger gratis eller vi kjører varene hjem for deg.

Her går ferieprosjektet ditt som en drøm!

Follo Ren.jpg