d6c2ad

Sommer'n ved kysten

Et komplett og personlig treningstilbud

Ønsker du å komme i gang med trening, men usikker på hvor du skal begynne? Ta turen innom Puls Follo for inspirasjon og motivasjon til å komme i gang. Her er det ikke bare fokus på trening i seg selv, men også det sosiale!

Blue, Sky, Rectangle

ANNONSØRINNHOLD FRA

Det er ingen hemmelighet at regelmessig fysisk aktivitet og trening gir overskudd i hverdagen. Trening har mange positive effekter på både fysisk og psykisk helse, som igjen gir en bedre livskvalitet.

Som medlem hos Puls Follo får du et godt treningsmiljø og samhold med andre. Det gjelder både for de som driver idrett på toppnivå og de som bare ønsker litt mosjon. Her handler det nemlig mest om å ha et hyggelig sted å komme til – samtidig som du får rørt på deg!

– Puls Follo er en treningssenterkjede som tar utgangspunkt i å være lokale. Vi ønsker å skape et møtested i nærmiljøet som har god atmosfære og selvsagt gode treningsforhold, forteller Lars Henrik Skau, daglig leder for Puls Trollåsen.

Under Puls Follo er det fire sentre lokalisert på Langhus, Trollåsen, Bøleråsen og Greverud.

De to første er fullverdige treningssentre, det vil si at de tilbyr et komplett og personlig treningstilbud. Fasilitetene inkluderer kondisjonspark, styrkeapparater, frivekter, gruppetimer, personlig trener og online coaching.

– Puls Bøleråsen og Puls Greverud er mindre, lokale treningssentre hvor det kun er trening i studio. Her det maks tak på antall medlemmer og en nedre aldersgrense på 25 år. Medlemmene har mulighet til personlig trening, men ikke gruppetimer, forklarer Lars Henrik.

Vi ønsker å skape et møtested med god atmosfære og selvsagt gode treningsforhold.

Lars Henrik Skau

"

Kom som du er

Regelmessig fysisk aktivitet fører til at livskvaliteten blir bedre på grunn av psykisk velvære og bedre generell fysisk helse. Det kan også bidra til å styrke immunsystemet på sikt slik at du unngår sykdom.

Synes du det er vanskelig å komme i gang eller er usikker på hvordan du skal trene, anbefales det å sette opp en time med en personlig trener (PT). Sammen vil dere tilpasse treningen til deg og dine behov slik at du får mest mulig utbytte av treningen din.

Synes du derimot det er kjedelig å trene alene, er gruppetimer en utmerket måte å komme i gang på. En dyktig instruktør gir deg veiledning, inspirasjon og motivasjon til å komme deg gjennom økten.

Puls Follo har et mangfold av gruppetimer, og nylig startet de med løpetimer på Puls Trollåsen, som raskt ble en hit.

– Hos oss er alle velkomne, og vi er absolutt ikke et stort kommersielt senter. Du kan komme som du er, og blir tatt imot, uansett hvilket Puls-senter du kommer til. Her handler det ikke bare om trening, men å ha det bra, forsikrer Lars Henrik.

TREN GRATIS TIL 1.SEPTEMBER


Gjelder medlemskap Ordinær Puls eller Morgenpuls på Puls Trollåsen eller Puls Langhus.  

Forutsetter 12 måneders binding.

Tilbudet varer til og med 31.juli 2022.

UNG TRENINGSENTUSIAST: Mor & barn-trening er populært. Her får mor mulighet til å få en sterkere kropp etter fødselen, sammen med barnet sitt. Personlig trener Anette Jørgensen står for programmet - sammen med datteren Zoe.

Løft litt (vaffel)jern!

Trening på et senter oppfattes ofte som en individuell aktivitet. Du kommer, gjennomfører økten og forsvinner ut døren igjen. Hos Puls Follo ønsker de at du skal være en del av et lag, at du skal oppleve sosialt samhold.

Hver fredag mellom klokken 10:00 – 12:00 løftes det jern som aldri før – og det smaker skikkelig godt! Da er det nemlig fredagsvaffel på Puls Langhus og Puls Trollåsen, og konseptet har (selvfølgelig) blitt en suksess blant medlemmene.

– Det er skikkelig sosialt og medlemmene kan samles for en vaffel, kopp kaffe og en prat, både før og etter trening. Det er alltid god stemning og det går med mange vafler, smiler Lars Henrik.

For hos Puls Follo vektlegges det sosiale også. Formålet er å få folk ut av huset og inn på senteret. Sosiale arrangementer er en viktig del av konseptet deres. De arrangerer også quiz og treningsturer for seniorer.

– Vi har hatt to turer for de eldre. Første gangen reiste vi til Spania med 30 deltagere. Slike arrangementer er viktig, spesielt for eldre som kanskje ikke har så stor omgangskrets. Mange fikk nye, gode venner i løpet av turen, forteller Lars Henrik.

Fredagsvaffel & kaffe


Vårt hovedfokus er å skape et godt treningsmiljø og samhold på alle våre treningssentre.

Enten du er en iherdig syklist, styrketrener eller en som lengter etter en god vaffel så er du som medlem hjertelig velkommen til oss hver fredag på en vaffel og en hyggelig prat.

Ta turen innom Puls Trollåsen eller Puls Langhus mellom 10:00-12:00.

Vi holder vaffelpressa gående!

Fast food, Smile, Tableware, Table, Customer, T-shirt

NYSTEKTE VAFLER: En vaffel (eller tre) på fredag er en god start på helgen. Det er de ansatte på Puls Follo samstemte i.

Trener som aldri før

Et åpent treningssenter var noe mange tok for gitt, frem til pandemien traff Norge. Treningssentre var blant de bedriftene som ble rammet hardest, og lengst.

Stengte dører ga dog opphav til "Ut å gå", et prosjekt i regi av det sosiale entreprenørskapet Puls Samfunn. Her ble det tilbud om en "turvenn" til de som trengte å komme seg ut, men ikke helt kom klarte det på egenhånd.

Selv med alternative former for aktivisering og sosialisering, er Lars Henrik godt fornøyd med å se medlemmene tilbake i sentrene.

– Vi har fått mange tilbakemeldinger på hvor glade folk er for å kunne komme inn på senteret igjen. For mange var det tungt å måtte holde seg hjemme. Det var ikke bare treningen de savnet, men også det sosiale. Nedstengningen påvirket mange mentalt så vi er glade for at de nå er tilbake hos oss igjen, understreker han.

Etter nesten to år med restriksjoner peker pilen oppover for Puls Follo. Medlemmene er tilbake og de har store planer for videre utvikling av sentrene.

– Nylig startet vi Puls Helse, en fysikalsk avdeling på Kolbotn som tilbyr massasje, akupunktur og andre behandlinger. En av vår langsiktige planer er å flytte Puls Langhus inn i nytt og større bygg, som Puls Helse også vil flytte inn i. Da får vi samlet alt på ett sted, sier Lars Henrik.

Et nytt treningssenter på Kolbotn (Puls Kantor) er også under oppføring, og vil stå klart i løpet av september i år. Dette vil bli et senter med samme konsept som Puls Bøleråsen og Puls Greverud.

Han avslutter med å ønske alle velkommen til Puls Follo – enten du er en iherdig syklist, styrketrener eller bare vil ha en god vaffel og en hyggelig prat!

Vi tilbyr:

Arrangementer/kurs

Personlig trener

Gruppetimer

Puls UNG

Behandlinger

Online Coaching

VELKOMMEN TIL PULS FOLLO: Ansvarlige for personlig trening Anette Jørgensen (f.v.), Robin Jensen (administrasjon og markedsføring) og personlig trener Tanja Berg Gundersen gleder seg til å ønske nye og returnerende medlemmer inn på senteret.

Puls Follo

  • Puls Follo er en treningssenterkjede med fire sentre: Langhus, Trollåsen, Bøleråsen og Greverud.
  • Vi fokuserer på å skape god atmosfære og miljø, samtidig som du har flotte treningsforhold.
  • To av våre sentre, Langhus og Trollåsen, er fullverdige treningssentre. Sentrene på Bøleråsen og Greverud fungerer som treningsstudio, med en nedre aldersgrense på 25 år og maks tak på antall medlemmer.
  • Hos oss er alle velkomne, og vi sørger for et godt samhold og trivsel mens du er på våre sentre.
  • Hver fredag er det Vaffeldag på treningssentrene på Puls Langhus og Puls Trollåsen.


Exercise machine, Weight training, Joint, Shorts, Standing, Thigh, Gym, Chest
Musical instrument, Exercise machine, Audio equipment
Exercise machine, Automotive design, Building, Gym

Kontakt

Adresse
Puls Langhus
 
Parkveien 1, 1405 Langhus

Puls Trollåsen 
Trollåsveien 4, 1414 Trollåsen

Puls Greverud 
Flåtestadveien 3, 1415 Oppegård

Puls Bøleråsen 
Bregnefaret 1, 1405 Langhus

Telefon: 64 88 91 00
E-post: [email protected]

Foto: Johanne Holm Pedersen