Annonsørinnhold i samarbeid med RSA Bil AS

Hva er dette?

 
 

– Bilen er kontoret, spiserommet og arbeidsverktøyet mitt

På en vanlig dag kan rørleggerne tilbringe flere timer i bilen. Den blir nesten som et hjem utenfor hjemmet.

Annonsørinnhold i samarbeid med RSA Bil AS

– Det blir mange timer i bilen, absolutt. Kanskje to-tre timer på en vanlig dag. Andre dager er man i bilen nesten hele dagen, sier Daniel Frønæs. 

Kommer og går som de vil: Daniel og Steinar fra Langhus Rør AS er innom RSA Bil i Ski for å hilse på Sverre og få vasket bilene sine.

Han jobber som rørlegger i Langhus Rør. Vi møter ham og sjefen Steinar Lunde på RSA Bil i Dynamittveien i Ski en fredag morgen. Gradestokken viser fem blå, men solen stråler og våren virker ikke så langt unna likevel. Rørleggerne er på plass for å få vasket bilene sine før helgen. 

– Bilen er jo kontoret vårt, spiserommet og et arbeidsverktøy, sier Daniel.

– Sover du i bilen også eller? spør vi.

– Ha ha, jeg har gjort det, ler Steinar.

Sverre Oksett skyter spøkefullt inn:

– Kanskje vi skal få ordna en nedfellbar seng til deg da? 

Rotete bil = rotete rørlegger

I hele åtte år har rørleggerne i Langhus Rør vært kunder av RSA Bil på Ski, og de trekker frem én kvalitet som ekstra viktig.

- Her kan vi komme og gå som vi vil, servicen er helt upåklagelig. For oss er det ekstremt viktig å ha muligheten til å få benytte vaskemaskinen her og ta oss tid til å rydde og støvsuge i bilen. En rotete bil betyr en rotete rørlegger, fastslår sjefsrørlegger Steinar.

Spesialtilpasset: Daniel ønsket seg et dobbeltgulv slik at han kunne sortere verktøy og utstyr i skuffer under gulvet. Og det fikk han!

Daniel nikker, og viser frem bilen sin, en Fiat Talento. Der er verktøy og utstyr sortert i skuffer under gulvet i bakrommet.

- Jeg ville ha et dobbeltgulv her, sånn at jeg kan ha tingene ryddet unna. Derfor trenger jeg ikke å kjøre med henger når jeg skal frakte for eksempel dusjkabinetter og andre store ting for kundene mine, forklarer han, og innrømmer at han har ryddet litt ekstra til ære for fotografen i dag.

- Men jeg har system altså! Dette er jo min bil. Det blir rot hvis noen av de andre gutta skal låne den, ler han. 

Her kan vi komme og gå som vi vil, servicen er helt upåklagelig.

Steinar Lunde

RSA Bil AS

Har tillit til bilselgerne

Stemningen mellom Sverre, Steinar og Daniel er uformell og spøkefull. Det er tydelig at de kjenner hverandre godt nå, etter flere år med kundeforhold. 

– Vi stoler på Sverre og gutta her. Vi ringer og sier at vi trenger en bil, og vi prøvekjører omtrent ikke engang. Så får vi den levert med alt vi måtte ønske. De ordner alt vi vil ha av innredning og ekstrautstyr, samt profilering - så henter vi den når den er helt klar. Det er gull verdt, avslutter Steinar. 

Del artikkelen på Facebook