Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

– Her bor vi i "Lyckliga gatan"!

Fotograf Siw Pessar og familien fant drømmeboligen to ganger på Lund Vest i Spydeberg.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Lund Vest

24 ferdigstilte rekkehus

48 leiligheter fordelt på to bygg ferdigstilles 1. kvartal 2018.

34 småhus fordelt på 18 Sonhus og 16 sorgenfunk. Ferdigstilles fra 2. kvartal 2018 og er delt opp i 2 byggetrinn.

Interessert? Les mer her!

Bakke bygger nå siste salgstrinn på Lund Vest. Her kommer 34 nye eneboliger i tre varianter - en type med funkispreg og to mer herskapelige boligtyper.

Blant dem som har sikret seg bolig i siste salgstrinn er Siw Pessar og familien. For snaut to år siden kjøpte de sin første bolig på Lund Vest, og nå flytter de bare noen meter til sin nye bolig.

– Med store barn ønsket vi et ekstra soverom og et ekstra oppholdsrom, så barna kan ha et sted å være, forteller Siw.

Ønsker seg mer plass og tilvalg

Dessuten har de blitt mer bevisst på hvilke behov de selv har.

– Ettersom venner og familie bor litt unna, er det fint å ha et gjesterom så folk kan overnatte uten at vi må flytte ut av rommene våre, påpeker Siw, som også har tilvalgslisten klar:

– En selvrensende stekeovn står høyt på listen der!

Vil du vite mer om siste salgstrinn av eneboliger på Lund Vest? Les mer her.

FELLESSKAP: I gata der Siw bor har de opprettet en egen Facebook-side hvor man kan invitere til sosiale sammenkomster og spørre om hjelp om man trenger det. Den lille gressplenen bak huset innbyr til lek og moro for store og små.

Siw og familien skiftet nemlig ut storbyliv i USA med livet på bygda for snart to år siden, og siden har de ikke sett seg tilbake.

– Vi ser ingen grunn til å flytte fra et så godt nærmiljø som det vi har her. Som fotografer har vi hele Østlandet som arbeidsplass. Da er det sentralt og fint å bo i Spydeberg. Mange av jobbene våre er i Oslo, og dit tar det bare 40 minutter med tog eller bil.

 

Husbankfinansiering muliggjør boligdrømmer

Husbankfinansiering gjorde det mulig å virkeliggjøre drømmen om en egen og helt ny enebolig sentralt på Østlandet, både første og andre gang.

– Det var en kjempefordel for oss å få lån via Husbanken. Bakke tok seg av hele søknadsprosessen, vi måtte bare levere papirer som viste hva vi hadde hatt av inntekt. Husbanken har også gunstige renter, og de stiller høye krav til boligen. Det er en trygghet for oss som kjøpere, påpeker Siw.

Husbankfinansiering kan hjelpe boligkjøpere å komme inn på boligmarkedet. Bakke hjelper boligkjøperen gjennom hele søknadsprosessen til Husbanken, og boligkjøper får svar i løpet av 14 dager.

Nøkkelferdige boliger betyr at man kan flytte rett inn ved overtakelse. Alt av hvitevarer er med, gulv og vegger på badene er flislagt, gressplen er lagt og oppstillingsplassen utenfor huset er asfaltert. Kunden får alt som står i prospektet.

"Lyckliga gatan"

Spydeberg er en kommune i vekst og har blitt en populær tilflyttingskommune. Landlige og vakre omgivelser kombinert med kort reisevei til storbyens arbeidsmarked og opplevelser, er med på å trekke folk til området.

FULLROSER NABOLAGET: At alle flyttet inn i nye boliger på samme tid, mener Siw bidro til det gode naboskapet på Lund Vest.

– Da vi flyttet inn her, var vi mange i samme situasjon. Alle var nye i nye hus. Det har nok vært med på å skape det fellesskapet vi har her i dag.

Et godt nabolag er viktig for voksne, barn og ikke minst alle firbeinte venner. Det tok ikke mange måneder før en felles Facebook-gruppe var opprettet og grillene tent opp til felles grillfester i nabolaget på Lund Vest.

– Jeg føler nesten at jeg lever litt i “Lyckliga gatan” her, forteller Siw og utdyper:

– Vi hjelper hverandre og passer hverandres hus og katter om noen er borte noen dager. Her er vi noen småbarnsfamilier, noen single og noen med større barn, og det skaper god dynamikk i området.

Avstander fra Lund Vest:

• Spydeberg sentrum: 1,5 kilometer • Oslo: 50 kilometer

• Til Oslo: Tog: 45 min • Buss: 55 min • Bil: 45 min

• Gode kollektivforbindelser med togstasjon i området

• Barnevennlig

• Barnehage kun et steinkast unna boligene

 
Del artikkelen på Facebook