Annonsørinnhold fra Block Watne Follo

Hva er dette?

– Her får datteren vår en trygg og god oppvekst

Etter over 20 år i urbane strøk tok Berit Finnseth (42) med seg mann, barn og hund og flyttet hjem til Askim. – Først da vi våknet opp her gikk det opp for meg hvor mye støy det var i Oslo, sier hun.

Annonsørinnhold fra

– Jeg var på helgevisitt hos foreldrene mine og fant et prospekt over Ødegård Park på kjøkkenbordet deres. Det var visning den helga, så da tok jeg en tur - vel å merke uten å fortelle mannen min om det, forteller Berit fra sin favorittplass på kjøkkenet i sitt nye rekkehus.

FAVORITTPLASS: Det lyse, trivelige kjøkkenet ble fort et favorittrom for Berit. Her kan hun se datteren på lekeplassen rett utenfor vinduet.

De hadde ingen umiddelbare planer om å flytte ut av byen, men Berit ble overbevist på visning og overtalte samboeren til å bli med på privat visning helgen etter. 

– Rekkehuset vi bor i nå var ikke ferdig da vi var på visning, men jeg så potensiale med en gang. Folk satt ute på balkongene og i hagene sine, og det var liv på den lille lekeplassen rett utenfor kjøkkenvinduet. Det så bare veldig hyggelig ut!

Nysgjerrig? Les mer om Ødegård Park her.

– Veien til Oslo er ganske kort

Mannen til Berit ble fort overbevist om at Ødegård Park kunne fungere fint for den lille familien på tre og hunden Pippi. I Askim ventet en annen stillhet enn på Bekkelaget, en romsligere bolig, et trygt nabolag for datteren på 4 år og gode naboer. 

– Nå har vi faktisk fått så stor plass at vi ikke har klart å innrede alle rommene enda, ler Berit og forteller at de har bodd i rekkehuset nå i seks måneder.

TRIVELIG STUE: Rekkehusene og tomannsboligene kommer med vedovn.

HTH-KJØKKEN: Kjøkkenet fra HTH har solide løsninger og spennende design. Det leveres med mange skap som gir god lagringsplass.

GOD PLASS: Boligene har god plass, smarte løsninger og har fra ett til fire soverom.

LOFTSTUE: Flere av boligtypene har en praktisk loftstue med utgang til balkong.

SMARTE LØSNINGER: I enkelte av boligene er badet innredet med speildører på en vegg hvor vaskemaskin og utslagsvask kan skjules bak.Både Berit og samboeren hennes pendler daglig til jobbene sine i Oslo, og de er positivt overrasket over hvor nært de faktisk er hovedstaden.

Ødegård Park

Vil du vite mer om Ødegård Park? 

Kontakt salgskonsulent Terje Nilsen på telefon 907 25 183 eller epost [email protected]

Les mer om prosjektet og meld din interesse her:

https://www.blockwatne.no/oedegaard

Visning fredag 07. juni mellom klokken 14.00 og 15.00

– Med el-bilen bruker jeg cirka 45 minutter til jobben som ligger langs E6. Det er like lang tid som min kollega bruker fra Majorstua.

Like i nærheten av Ødegård Park ligger både Rom barneskole og Rom barnehage. Det er dessuten kort vei til andre barnehager i Askim. 

– Her får datteren vår en trygg oppvekst. Også er det kort vei til Sverige, og det er også positivt, sier Berit.

Velg bolig og last ned prospekt her.

– Det beste naboskapet jeg har hatt på 50 år

På andre siden av den lille passasjen utenfor boligen til Berit bor Laila Robertsen sammen med mannen sin. De flyttet hit fra en bolig i Oslo og skryter av det gode naboskapet i det nye boligområdet i Ødegårdveien. 

– Jeg har fått de beste naboene med på kjøpet her. Så godt naboskap har jeg faktisk ikke opplevd på 50 år, smiler Laila varmt når Berit banker på døra for å hente plantene hun skal passe mens Laila er på ferie. 

GODE NABOER: Nærmeste nabo til Berit og familien er Laila Robertsen og mannen som også har flyttet hit fra Oslo. De hjelper hverandre med hva det måtte være i hverdagen. – Så gode naboer har jeg ikke hatt før, sier Laila om naboskapet.


For slik er det i Ødegård Park. Folk hjelper hverandre og passer på. De har blant annet en gruppe på Facebook hvor de poster alt fra nøkler funnet til nabovarsler og en egen hagegruppe som skal gjøre det enda grønnere på området. 

– Vi mista nøklene våre i en snøhaug i vinter, og de ble funnet av en liten gutt når snøen forsvant. Har man behov for å låne noe er hjelpen aldri langt unna, forteller Berit. 

– Askim har et økende kulturtilbud 

Ødegård Park er nå i byggetrinn 2, så her er det plass til enda flere gode naboer. Og valgmulighetene er mange. Det bygges både leiligheter, rekkehus og tomannsboliger.

ATTRAKTIVT OMRÅDE: Salgskonsulent i Block Watne Follo, Terje Nilsen, er selv fra Askim. Han ønsker deg velkommen til visning på de nøkkelferdige boligene i Ødegård Park.

– Her får man fine, nye boliger med en sentral, men landlig beliggenhet til en fornuftig pris, forteller salgskonsulent i Block Watne Follo, Terje Nilsen. 

Nilsen er selv fra Askim, og han understreker at Askim fremstår som en mye mer attraktiv by med et større tilbud i dag enn det gjorde da han vokste opp der.

Finn ut mer om Ødegård Park her.

– Ødegård Park ligger litt over 3 kilometer fra Askimtorget som er i sentrum av Askim. Her ligger togstasjonen, Østfoldbadet og Kulturhuset hvor mengden og art av kulturtilbud har vært økende de siste årene. Er du glad i å fiske ligger Langnes en kort kjøretur unna, og bademuligheter finnes ved Lysern og Solbergfossen.

Noe for alle i Ødegård Park

Det er 36 enheter i byggetrinn 2. Av 18 leiligheter er det nå seks igjen for salg, hvorav to av disse er innflytningsklare i løpet av våren. Det bygges åtte tomannsboliger og åtte nye rekkehus i fine farger.

LEKEMULIGHETER: Det er flere små lekeplasser på området til Ødegård Park så her er det trygt og godt for barn å ferdes. I tillegg er det kort vei til Rom barneskole med lekemuligheter.

– Siden boligene våre varierer veldig i størrelse og pris har vi stor variasjon blant kjøperne våre. Noen er førstegangskjøpere, noen er småbarnsfamilier og noen er pensjonister. Felles for alle er at de er i samme situasjon - de er nyinnflyttet, sier Terje.

Boligene ligger i grønne og rolige omgivelser med flotte turmuligheter i nærheten. Det er flere muligheter for lek på området og en liten gåtur gjennom skogen fører deg til Rom barneskole som også har lekemuligheter. 

– Alle boligene har også egen uteplass eller terrasse, så her ligger alt til rette for å nyte late dager enten alene eller i sosialt samvær med venner og familie. 

– Vi ble solgt etter første visning

Emil Frostrud (29) og Maja Negård Borge (26) har kjøpt et av rekkehusene i byggetrinn 2 og gleder seg til innflytting sommeren 2020.

GLEDER SEG: Samboerparet Emil Frostrud og Maja Negård Borge gleder seg til å flytte inn i en helt ny bolig på Ødegård Park i løpet av sommeren 2020. 

– Jeg er vokst opp 100 meter fra Ødegård Park, så det blir fint å flytte tilbake til området jeg har gode minner fra. I tillegg har vi mange bekjente i samme område, forteller Emil.

I dag bor samboerparet på Korsegård, og begge pendler til jobbene sine i Ski og Trøgstad. For Emil som jobber som bilselger i Ski blir reiseveien nå fem minutter kortere.

–Vi var på visning her og falt umiddelbart for enderekkehuset vi så på. Dagen etter hadde vi kjøpt. Ja, vi ble rett og slett solgt etter første visning, sier Maja og legger til at det blir godt å flytte fra en liten leilighet til et rekkehus med dobbelt så stor plass.

Finn din Block Watne-bolig her.

Del artikkelen på Facebook