Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

– Her får vi alt vi har drømt om

Fire dager tok det fra Jan (61) og Unni (57) Walbeck så annonsen til de signerte kontrakt om kjøp av leilighet i Torgkvartalet på Myrvoll stasjon. – Her får vi alt vi har drømt om, sier ekteparet.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Etter å ha bodd i rekkehus i Trollåsen på Kolbotn siden 1984, har Jan og Unni nesten hele sitt sosiale nettverk i Oppegård. Dermed har de også vært fast bestemt på å forbli innenfor kommunens grenser når de én dag skulle bytte bolig.

– Å flytte er en stor beslutning, men vi har alltid sagt at vi ikke skal bo i rekkehus når vi blir pensjonister. Vi ønsker rett og slett en enklere hverdag, sier Unni.

Hjertet: Områdets sosiale hjerte blir Myrvoll Torg. Her vil det komme Kiwi-butikk, Baker Nordby, Hudpleiesenteret og frisør.

De ramser opp kvalitetene som gjør at de knapt kan vente med å flytte til Torgkvartalet:

- Ny, moderne og vedlikeholdsfri bolig med høy kvalitet og smarte løsninger

- Togstasjon og attraktive turområder rett utenfor boligen

- Heis til parkeringskjeller

- Balkong ut mot et nytt torg med både matbutikk og bakervarer

Og ikke minst; forventningen om å bli en del av et moderne, grønt og levende nabolag, samtidig som de blir værende i kommunen og bevarer nærheten til venner.

Velkommen til visning

Torsdag 25. oktober kl. 14-18 

og søndag 28. oktober kl. 13-14

Skiveien 123, 1415 Oppegård (EFA-bygget, 2. etg)

Les mer om Myrvoll stasjon her.

Handlet raskt

Da ekteparet så en annonse for JMs store boligprosjekt Myrvoll stasjon, gikk det fort i svingene.

– Vi så annonsen på en onsdag, snakket med megler på torsdag, bestemte oss på lørdag og signerte kjøpekontrakt på søndag. Myrvoll stasjon svarer rett og slett på alle behovene og ønskene vi har, sier Unni.

FULL KLAFF: For Unni og Jan var det helt riktig å kjøpe leilighet på Myrvoll stasjon.

Det er mindre enn fem kilometer fra rekkehuset i Trollåsen til Trelasttomta på østsiden av jernbanesporet ved Myrvoll stasjon. Her skal JM de neste årene bygge hele 480 moderne leiligheter og 150 rekkehus. Det er med andre ord et helt nytt lokalmiljø som vil vokse frem sentralt i Oppegård.

– Vi har store forventninger om at utvalget av boliger vil gjøre dette til et populært og levende bomiljø for mange ulike typer mennesker, sier Unni.

I tillegg til selve boligene skal store ressurser brukes på å opparbeide attraktive utearealer med eget torg, stier, benker, grøntområder og en egen «salamanderdam».

Les mer og se flere bilder fra Myrvoll stasjon her!

Idyll: Nedenfor torget ligger Salamanderdammen som inviterer til piknik i gresset og kveldsturer om sommeren.

Tar toget til jobb

Beliggenheten, kvalitetene i selve boligene og helheten i prosjektet er alle medvirkende årsaker til at Jan og Unni Walbeck grep sjansen da den bød seg.

– Her på Myrvoll stasjon får vi alt vi har drømt om – og litt til, sier Unni og Jan, som har sine arbeidsplasser i henholdsvis Oslo og Oppegård.

Når Oppegård og Ski kommuner slås sammen 1. januar 2020, får Jan nytt arbeidssted i Ski sentrum. Da passer det som hånd i hanske at toget stopper rett utenfor døra i den nye leiligheten. Like praktisk er det for kona Unni, som kommer til Oslo S på 21 minutter fra Myrvoll stasjon.

– Å bo i umiddelbar nærhet til et knutepunkt var viktig for oss. Her kan vi begge gå rett på toget. Det er helt perfekt, sier Unni.

Myrvoll stasjon svarer rett og slett på alle behovene og ønskene vi har.

Unni Walbeck

– Et levende nabolag

En annen kvalitet ekteparet ser fram til å nyte godt av, er de mange naturopplevelsene beliggenheten innbyr til.

Med skog og mark, fuglekvitter, lysløype, stier og Gjersjøen tett på, er det enkelt å spenne på seg skiene på vinterstid eller tur-, sykkel- og joggesko resten av året.

Nærhet til natur: På fritiden har Jan og Unni alle muligheter til å nyte naturen.

– Vi har alltid vært veldig glad i friluftsliv og naturen. Å få slike kvaliteter rett utenfor døra er rett og slett luksus, sier Unni Walbeck.

Ekteparet har kjøpt en leilighet med tre soverom, for å ha plass til de to sønnene når de er hjemme på besøk.

– Vi gleder oss stort til å flytte inn. Vi vet at JM har høy kvalitet på standarden i sine leiligheter, samtidig som vi har muligheter til å gjøre tilvalg og sette vårt personlige preg på boligen. Dette, sammen med den tette oppfølgingen vi har fått etter at vi kjøpte, er ting vi setter stor pris på, sier Jan og Unni Walbeck.

Les mer og se flere bilder fra Myrvoll stasjon her!

Del artikkelen på Facebook