Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

– Vi finner din historie og forteller den!

Tommelen er nådeløs - vi scroller forbi intetsigende reklame og likegyldig innhold. Så hvordan skal du treffe kundene dine med kommersielle budskap i 2019?

Annonsørinnhold i samarbeid med

Fotograf: Christine Heim er fotograf og tar flotte, kreative bilder. Her er hun i aksjon under en produksjon for Canal Digital i sommer.

I region Østfold og Follo har Spray to innholdsprodusenter, Christine Heim og Hege Mølnvik. Begge har erfaring fra journalistikken, både som skrivende og som fotograf. 

Spray er Amedias kreative innholdsbyrå, og Norges fremste på lokaltilpasset innholdsmarkedsføring.

– Vi brenner for - og tror veldig på - det gode innholdet som det viktigste suksesskriteriet i moderne markedsføring. I dag bombarderes vi som forbukere av tusenvis av budskap, artikler, reklameannonser og reklamefilmer hver eneste dag. Det som ikke interesserer oss, scroller vi oss raskt bort fra, sier de to. 

Les mer om hva Spray kan gjøre her.

Innhold er et godt virkemiddel når det du vil ha sagt ikke får plass til i en vanlig annonse.

Christine Heim, innholdsprodusent

Hva er egentlig innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring blir ofte sett på som noe nytt, men dette har eksistert i årrekker. 

Dette er Spray

Spray er Amedias kreative innholdsbyrå.

Hos oss har vi innholdsprodusenter, strategiske rådgivere, preformance-ansvarlig, designer, kreativ leder, innholdssjef og prosjektledere.

Les mer om oss her!

Våre innholdsprodusenter er plassert både sentralt i Oslo, og ute i regionene. Vi er eksperter på innhold der kundene er!

Lokalt i region Østfold og Follo har vi Christine Heim og Hege Mølnvik som produserer innhold. 

– Med innholdsmarkedsføring promoterer man ikke nødvendigvis direkte produktene og tjenestene sine, men man bygger et langsiktig forhold til sine potensielle kunder. Man får fortalt mer om hvem man er, og hvorfor man er et bra valg i sin bransje, sier Hege.

Christine legger til:

– Innhold er et godt virkemiddel når det du vil ha sagt ikke får plass til i en vanlig annonse.

Lokal tilpasning er avgjørende

I våre lokalaviser er vårt hovedprodukt annonseartikkel. En annonseartikkel ser slik ut som det du leser nå. Den produseres av Christine eller Hege og ligger ute på lokalavisens nettavis i en gitt periode.

– Det er stor forskjell på hvordan man leser lokalaviser, og hvordan man leser nasjonale og internasjonale medier. Derfor er det også viktig at innholdmarkedsføringen er lokalt tilpasset, sier Christine Heim.

Våre innholdsprodusenter har lokalkunnskap og journalist-erfaring - akkurat den kompetansen som moderne reklamebransje etterspør i dag. Vi hjelper deg gjerne, og gir oss ikke før du er fornøyd.  

Del artikkelen på Facebook