Annonsørinnhold i samarbeid med Møller Bil Follo

Hva er dette?

 
 

70 ansatte og én hund feirer ettårsdag med ellevill utfordring

Ettårsdager er som oftest fartsfylt, men i Møller Bils nye lokaler sto alt helt stille.

Annonsørinnhold i samarbeid med Møller Bil Follo

Du er invitert!

Vi feirer Møller Bil Follos 1-årsjubileum i Nordbyveien 96, 1406 Ski

Lørdag 1. april fra klokka 10.00-15

Det blir Follo Grand Prix for de minste, påskegrillen serverer deilig mat, det blir påskequiz med fine premier og ikke minst -  påskekyllingen kommer med smågodt til barna.

Velkommen!

– Vi tenkte dette var en fin måte å markere ett år i nye lokaler, og samtidig vise frem hvor fint vi har fått det, forteller daglig leder hos Møller Bil Follo, Terje Grøndahl og markedssjef Martin Gjerstad.

Det er historien bak hvordan 70 ansatte hos Møller Bil Follo tok utfordringen og endte i en såkalt "Mannequin Challenge".

– Vi er en bedrift hvor det er mange kunder og biler inn og ut hele dagen, så vi sitter helst ikke stille, smiler Martin Gjerstad.

Mannequin Challenge har gått som en farsott i sosiale medier den seneste tiden. Stuntet går ut på å fryse en positur, mens kameraet svever rundt i rommet, og storheter som Beyonce, Adele og Paul McCartney har kastet seg på bølgen.

Nå har stafettpinnen havnet hos Møller Bil Follo, som var veldig spente i forkant av filmingen.

Sjekk ut resultatet i videoen øverst i saken!

Logistikken var utfordringen her.

Terje Grøndahl, daglig leder hos Møller Bil Follo

Måtte prestere på flekken

– Hvordan reagerte de ansatte på stuntet?

– De synes det var en kul idé. Hos oss har vi utfordringer vi løser hver eneste dag, men ikke akkurat av dette slaget, ler de to.

Filmingen i de 8.500 kvadratmeter store lokalene ble gjort en vanlig arbeidsdag. Derfor ble alt filmet i ett og alle 70 fikk kun én sjanse til å levere.

– Vi har mange ansatte og et stort lokale, så logistikken var utfordringen her, forteller Terje.

– I tillegg kom det flere kunder innom da vi skulle filme, men de synes det var en gøyal idé og stilte sporty opp i videoen, forteller Martin.

Astor bruker vel omtrent fem minutter på meteren.

Martin Gjerstad, markedssjef personbil hos Møller Bil Follo

Hunden Astor slo til med Mannequin Challenge 

Hver avdeling hos Møller Bil Follo fikk frie tøyler til å finne på hva de vil i videoen. Her er det ikke bare de blide folka i kundemottakene og skinnende biler fra Audi, Volkswagen og bruktbilavdelingen som er med. 

Filmingen er også gjort bak "scenen" i det stort verkstedet, dekkhotellet og i billakkeringen.

Verdt å merke seg er den firbeinte deltageren Astor, som har matfar i bruktbilavdelingen. Er det én ting som passer den godt voksne franske bulldogen, så er det en stillesittende utfordring.

– Astor er med matfar på jobb i ny og ne og det er mange som har fått et forhold til han her. Han lar seg ikke stresse, det er mange kunder som må le når han kommer traskende rundt i bygget på jakt etter matfar, for Astor bruker vel omtrent fem minutter på meteren, ler Martin.

Møller Bil Follo

Flyttet hele butikken på én dag

Det å samarbeide når det virkelig gjelder, er ikke fremmed for de ansatte hos Møller Bil Follo. Da de endelig skulle flytte inn i de nye lokalene i Nordbyveien 96 for ett år siden, stilte de ansatte velvillig opp til flyttedugnad.

 Dette er en helt annen verden å jobbe i. En ting er at det er flotte og fine lokaler, men jobben gjøres enklere i et nytt og praktisk bygg.

Ettersom de nye lokalene ligger litt utenfor bykjernen, var de spesielt spent på hvordan det ville løse seg med kundene som leverte bil på morgenen før de pendlet til Oslo med toget.

– Det har løst seg veldig fint, vi har en hyggelig pensjonist her hos oss som kan kjøre de som har behov inn til sentrum, sier Terje.

– I tillegg er det mange som synes det er praktisk å komme seg hit. Det var viktig for oss å ha nok av parkeringsplasser utenfor det nye bygget. Så vi har plass til alle her hos oss, smiler Terje og Martin hos Møller Bil Follo.

Del artikkelen på Facebook