Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Brenner du for å skrive gode, lokale historier?

– Den rette kandidaten tenker som en journalist og synes moderne markedsføring er råspennende, sier innholdsprodusent Hege Mølnvik og strategisk rådgiver Rikke Monsen.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Spray er et kommersielt innholdsbyrå med ansvar for innholdsmarkedsføring i Amedia og Nettavisen. I region Follo/Østfold jobber man for disse lokalavisene:

Det er i region Follo/Østfold, som omfatter titler som Fredriksstad Blad, Moss Avis og Østlandets Blad, at man nå skal styrke teamet med en ny innholdsprodusent i fast stilling.

– Hos oss jobber vi med å gjøre om tradisjonelle annonsebudskap til annonseartikler, forteller Hege.

I jobben som innholdsprodusent er du eksperten på hva som fungerer som godt, lokalt innhold.

– Innholdet vi lager skal være interessant for leserne av lokalavisa, og sørge for at kundene våre når resultatene sine, sier Rikke.

– Kundene våre kjenner sin bedrift best, og vi vet hvordan å skape innhold som engasjerer leserne av lokalavisen. Det er en veldig god kombinasjon, påpeker de.

Innholdsprodusent Hege Mølnvik og strategisk rådgiver Rikke Monsen.

Slik er hverdagen som innholdsprodusent

Hvordan ser en typisk dag ut for en innholdsprodusent?

– Vi er med medierådgiverne i møte med kunder. Da får vi vite mer om kunden og hva de ønsker å kommunisere. På bakgrunn av det lager vi vinklinger til kundene, deretter produserer og publiserer vi innholdet, sier Mølnvik.

Kan stillingen som innholdsprodusent passe deg? Sjekk stillingsutlysningen her!

– BOLIV er et magasin vi produserer for syv lokalaviser i regionen, forteller Hege.

– Under produksjonen jobber vi på mange måter som en journalist ville gjort. Derfor er det en fordel med redaksjonell erfaring.

– Forskjellen er at du får mer tid både på produksjonen og til å planlegge i forkant. Eierskapet til det du kommuniserer for kunden blir naturlig nok større det også.

I rollen som innholdsprodusent vil du hovedsaklig jobbe med tekst, men det er en stor fordel med kunnskap innenfor foto eller video. Erfaring fra lokalavis er også et pluss.

– Jeg liker at hverdagene er varierte. Man jobber mye kreativt og sitter ikke bare foran dataen. Ute på produksjon møter vi masse interessante mennesker, sier Mølnvik.

Lokalt og nasjonalt samarbeid

Som innholdsleverandør vil du i hverdagen jobbe tett med 18 medierådgivere i region Follo/Østfold, som dekker 12 lokalaviser mellom Halden og Nordstrand (se faktaboks).

Du blir også en del av et nasjonalt nettverk av innholdsprodusenter i Spray. Spray har ansvar for innholdsproduksjon i Nettavisen og Amedia. Med 64 lokalaviser har Amedia en unik posisjon i sine områder.

– De som jobber som innholdsprodusenter i Spray har bakgrunn fra blant annet avis og pr-byråer. Dessuten har Spray et stort fagmiljø i Oslo, som er en kjempefordel, sier Monsen.

Medierådgiverne for FB, SA og HA er bare noen av de mange hyggelige kollegaene du får i stillingen som innholdsprodusent.

– Utrolig koselig sted å jobbe

Arbeidssted er hos Fredriksstad Blad i nye, flotte lokaler på Stortorvet.

– Det er et utrolig koselig sted å jobbe. Vi har nettopp flyttet inn i nye lokaler med fantastisk utsikt over Fredrikstad. Vi gleder oss veldig til sommeren, for vi har egen balkong hvor vi kan spise lunsj i sola, smiler Hege.

– Men det aller beste er at vi har et usedvanlig godt miljø her. Som ny blir man tatt god imot og man blir lett kjent med kollegene.

Søknadsfristen er 2. april. Søk på stillingen her.

Del artikkelen på Facebook