Annonsørinnhold i samarbeid med Bolig & Eiendomsutvikling AS

Hva er dette?

 
 

Bygger boliger for folk flest

Bolig & Eiendomsutvikling i Oppegård har alltid hatt en klar ambisjon – å bygge boliger for folk flest! Siden 2000 har de oppført alt fra tomannsboliger til leilighetsbygg, som i dag huser mer enn 4 000 mennesker.

Annonsørinnhold i samarbeid med Bolig & Eiendomsutvikling AS

Bolig & Eiendomsutvikling AS

I løpet av snart 20 år har Bolig & Eiendomsutvikling – også kjent som BEU – befestet sin posisjon som en betydelig aktør på eiendomsmarkedet i Follo. Siden etableringen i 2000 har selskapet med base på Oppegård, utviklet og oppført rundt 1 500 boliger. Rundt regnet gir disse i dag hjem til over 4 000 mennesker!

– Vi har gjennom mange år i markedet bygget opp en solid portefølje av spennende boligprosjekter. Selv om vi primært jobber lokalt i Oppegård kommune, har vi vært engasjert i prosjekter i hele Akershus, Oslo og Østfold, sier salgs- og markedssjef Ulla Johnsen Gundersen.

Selskapet står for den totale gjennomføringen av et prosjekt – fra tomtekjøp og prosjektering til bygging og salg til sluttbrukeren. De bygger alt fra tomannsboliger og leilighetsprosjekter til feltutbygging som strekker seg over flere år.

– Grunntanken vår har hele tiden vært å utvikle nøkkelferdige prosjekter der boligkjøperen kan flytte rett inn. Foruten å bygge gode boliger for folk flest, fokuserer vi på å skape gode omgivelser med tanke på uteareal, beliggenhet og tilgjengelighet, sier Johnsen Gundersen.

Et godt eksempel er det spennende prosjektet de nå jobber med rundt Myrvoll stasjon midt i Oppegård kommune, bare noen kilometer fra Kolbotn sentrum. Her skal det bygges totalt 120 leiligheter fordelt på tre ulike prosjekter – Centralen, Myrvoll Tårn og Roof Gardens. Førstnevnte blir innflytningsklar før jul 2019, de to andre i tredje kvartal 2020.

– Tanken har vært å lage tre ulike konsepter tilpasset ulike kategorier og kjøpegrupper. Vi har brukt mye tid på å rette oss spesifikt inn mot de ulike gruppene, ved å kartlegge deres ønsker og behov når de skal investere i leilighet. Deretter har vi utarbeidet en markedsføringsstrategi ut fra det, forteller Johnsen Gundersen.

Ulla Johnsen Gundersen er stolt av de nye prosjektene på Myrvoll Stasjon på Kolbotn.

Som plommen i egget

Centralen vil bli det første leilighetskomplekset du kommer til når du svinger inn på Myrvoll stasjon. Prosjektet vil bestå av 48 leiligheter fra to til fem rom, fra 46 til 93 kvadratmeter. Leilighetene er fordelt over fire etasjer, med næringslokaler i 1.etasje – som blant annet huser Norges største Kiwi-butikk.

– Det er et veldig spennende prosjekt, som har blitt godt mottatt i markedet. Per i dag har vi solgt 42 av de totalt 48 leilighetene. Her har vi en god blanding av unge og eldre kjøpere, sier Johnsen Gundersen.

Det er mange om beinet i eiendomsmarkedet, og da gjelder det å peke seg litt ut. Derfor har BEU lagt vekt på å finne frem til litt mer spennende løsninger og ulike kvaliteter – ikke bare på selve leilighetene, men også når det gjelder uteareal og byggenes arkitektur. 

– Vi har lagt vekt på å skape den gode bo-opplevelsen, uansett hvor mange kvadratmeter du har til rådighet. Utenom den sentrale beliggenheten er særpreget til Centralen de store fellesarealene med frodig parkanlegg, som rommer blant annet tuftepark, lekeapparater og urtekasser, over næringsetasjen som huser Kiwi, forteller Johnsen Gundersen.

Umiddelbar nærhet til tog og buss er også et stort pluss. På Myrvoll torg har du dessuten alt du trenger i hverdagen – fra dagligvareforretning til baker med restaurantdrift på kveldstid og blomsterbutikk, samt frisør. Her vil det også bli etablert en barnehage.

– Bor du på Centralen har du kort vei til både kollektivtilbud, shopping og servicetjenester. Hele området er regulert slik at du skal slippe å bruke bil, sier Johnsen Gundersen.  

Vi bygger moderne boliger med flotte uteareal, sentral beliggenhet og god tilgjengelighet.

Ulla Johnsen Gundersen, Bolig & Eiendomsutvikling
Bolig & Eiendomsutvikling legger stor vekt på å skape gode bomiljø med kort vei til alt.

Spennende konsepter

Der prosjektet Centralen snart er ferdig solgt og skal ferdigstilles i løpet av året, er de andre prosjektene rundt Myrvoll stasjon i startfasen. Prosjektene har litt ulike målgrupper. Der Myrvoll Tårn retter seg mot litt eldre, mer kjøpesterke grupper er Roof Gardens først og fremst tiltenkt ungdom.

Myrvoll Tårn er en stor høyblokk med 17 spektakulære leiligheter fordelt på sju etasjer. Leilighetene har størrelse fra 65 kvm til 116 kvm. Felles for alle er store overbygde terrasser med gode solforhold. 12 av leilighetene får eget master bedroom, med tilhørende bad og walk-in garderobe.

– Selv om leilighetene har en luksuriøs utførelse og ligger i prisklassen opp mot 10 millioner har salget gått veldig bra. Per i dag har vi kun tre leiligheter igjen, sier Johnsen Gundersen.

Roof Gardens består av 55 leiligheter fordelt på tre bygg. Selv om to- og treroms leilighetene her har ulike størrelse, er fellesnevneren gode planløsninger, med store private uteplasser og ikke minst flotte takterrasser på hvert bygg – alle med ulike konsepter. Uavhengig av hvilken blokk du har kjøpt leilighet i, har du tilgang til alle takene.

Pål Jacobsen (f.v.) og Linda Tøgard i Bolig & Eiendomsutvikling har full oversikt over prosjektene de jobber med.

– Også her er salget godt i gang, og hittil har vi nesten bare hatt yngre kjøpere som er godt fornøyde med prosjektet. Det viser at vi har truffet med godt med markedsføringen, mener Johnsen Gundersen.

I de ulike prosjektene rundt Myrvoll stasjon har BEU samarbeidet med ulike arkitekter. Der de på Centralen har jobbet med det lokale firmaet Shark Arkitekter, samarbeider de med Oslo-firmaet Nuno Arkitekter på Myrvoll Tårn og Roof Gardens.

– Vi ønsker at alle våre prosjekter skal være litt annerledes enn det forrige. Selv om vi bruker ulike arkitekter, føler jeg likevel at vi får en god helhet på det vi gjør, sier Johnsen Gundersen.

I tillegg til å bruke arkitekter som har tenkt litt annerledes, har BEU også jobbet tett med media- og reklamebyrået Semway – blant annet når det gjelder utforming av de ulike takhagene på Roof Gardens.

– Det har vært veldig lærerikt og ikke minst morsomt å se at de vi retter oss inn mot faktisk flytter inn der vi hadde tenkt, sier Johnsen Gundersen.

Bolig & Eiendomsutvikling har stadig nye, spennende prosjekter på trappene. Siden starten i 2000 har, har de realisert boligdrømmen for rundt 4 000 mennesker. De har ambisjoner om å bygge boliger for folk flest – det har de tenkt å fortsette med også i fremtiden! 

Bolig & Eiendomsutvikling AS

• Siden starten i 2000, har Bolig & Eiendomsutvikling solgt mer enn 1 500 boliger som i dag huser mer enn 4 000 mennesker.
• Har som ambisjon å bygge gode og funksjonelle boliger for folk flest.
• Utvikler nøkkelferdige boliger og står for den totale gjennomføringen fra tomtekjøp og prosjektering til bygging og salg til sluttbruker.
• Benytter lokale og seriøse eiendomsmeglere til å gjennomføre salgsprosessen, og ikke minst de samme pålitelige og kjente entreprenørene og underleverandørene på hvert eneste prosjekt.
• Har til enhver tid også mellom 100 og 200 leiligheter for utleie, primært i Akershus og Østfold.
• Selskapet består av åtte personer med høy kompetanse innen eiendomsutvikling, eiendomsmegling, økonomi, ingeniørtjenester, drift og vedlikehold. 

Del artikkelen på Facebook