Annonsørinnhold i samarbeid med Veidekke

Hva er dette?

 
 

I kø for å oppfylle boligdrømmen

12. juni kl. 09.00 venter Attentus eiendomsmegling kø foran inngangsdøren sin i Nordbyveien i Ski. Da legges 27 attraktive leiligheter som skal bygges i Nordbyveien 74 ut for salg.

Annonsørinnhold i samarbeid med Veidekke

Veidekke

– Det vil nok bli mange førstegangskjøpere her, sier eiendomsmegler Anders Borgen som er klar for å legge ut boliger i flere segmenter. 

Området har fått navnet Grenselunden, og leilighetene varierer fra 2-roms på 47 kvm til 4-roms på 90 kvm. I det størrelsesintervallet vil alt fra enslige til mindre familier finne noe som vil passe, og prisen vil være gunstig sammenlignet med tilsvarende prosjektet.

– Disse leilighetene er innflytningsklare etter sommeren 2018, sier Kristin Solerød Tronaas som er daglig leder i Nordbyveien 74 AS. Nordbyveien 74 AS er et selskap som er heleid av Veidekke Eiendom AS, og som igjen har valgt seg Attentus Eiendomsmegling som samarbeidspartner.

Slik blir livet i Grenselunden

– Byggetrinn 1 vil ligge nærmest Nordbyveien, mens det vil komme et bygg til i trinn 2 som ligger lengre inne, sier eiendomsmegler Anders Borgen. Byggetrinn to vil ha oppstart i januar 2018. Det vil til slutt bli 66 leiligheter i Grenselunden.

Leilighetene blir innflytningsklare sommeren 2018.

Beliggenheten er midt i hjertet av Nordbyveien som har opplevd en stor oppgradering de siste årene. Det finnes også populære turområder på begge sider av Nordbyveien.

– Grenselunden får også dagligvarebutikk i første etasje, og med det har man også alt man trenger i hverdagen på selve eiendommen, sier Borgen. 

Det vil bli tre etasjer med leiligheter over butikklokalene i første etasje med heis til alle etasjer, og garasje i kjelleren. Samtlige boenheter i første byggetrinn vil få vestvendte balkonger.

– Det vil ligge veldig usjenert, samtidig som det er veldig sentralt, sier Solerød Tronaas

Gunstig å kjøpe nytt fremfor brukt i dagens marked

Eiendomsmegler Anders Borgen poengterer gevinsten av å kjøpe nytt, fremfor bruktmarkedet som har en annen standard.

– Det har aldri vært så liten avstand i pris mellom brukt og nytt som nå, og det er større grunn enn noen gang å se mot disse mulighetene, sier Borgen. 

Med alle disse faktorene med i betraktningen, ventes det storbesøk til meglerkontoret 12. juni.

– Det blir første mann til mølla, og det er allerede spørsmål om når man bør stille seg i kø. Jeg tror nok det vil bli stor rift om disse leilighetene, sier både eiendomsmegler og byggherre.

DIN NYE ADRESSE? Snart kan du sikre deg ny bolig her.
Del artikkelen på Facebook