Annonsørinnhold fra Oslo Fashion Outlet

Hva er dette?

Gatene i senteret er julepyntet og alt er lagt til rette for en trygg og god handleopplevelse på Oslo Fashion Outlet i desember. Alle foto: Christine Heim/Amedia Innholdsbyrå
Gatene i senteret er julepyntet og alt er lagt til rette for en trygg og god handleopplevelse på Oslo Fashion Outlet i desember. Alle foto: Christine Heim/Amedia Innholdsbyrå

Julen er i gang på Oslo Fashion Outlet - her er de beste julegavetipsene

Gatene er julepyntet og butikkene bugner av julegaver til store og små. Med sine mange butikker og spisesteder har Oslo Fashion Outlet noe for alle, og her får du noen av de ansattes beste julegavetips.

Annonsørinnhold fra

Julestemningen slår mot deg med en gang du går inn i de utendørs handlegatene på Oslo Fashion Outlet i Vestby. Julemusikken strømmer ut av høyttaleranlegget og gatene er pyntet med julelys og flotte juletrær. 

Solen skinner og det er klart og fint vær når vi besøker senteret tidlig i desember. En venninnegjeng smiler og ler mens de tar bilder foran juletrærne, og en familie nyter sine varm smultringer fra en av de to foodtruckene man møter i den ene hovedgaten. Det er stort, det er åpent og det er god plass.

– Vi gleder oss til å ta i mot store og små som besøker oss i løpet av desember, sier markedskoordinator ved Oslo Fashion Outlet, Sandra Cailyn Skjeldal og legger til:

– Selv om det blir en annerledes julefeiring i år, så sørger vi for at alle skal føle seg trygge og få en fin handleopplevelse her. Helse og sikkerhet for våre gjester og ansatte er høyest prioritert i disse dager.


Julestemningen finner du rett innenfor hovedinngangen til senteret. Juletrærne er pene og se på, og de er også et yndet fotomotiv for besøkende.

Julestemningen finner du rett innenfor hovedinngangen til senteret. Juletrærne er pene og se på, og de er også et yndet fotomotiv for besøkende.

Det innebærer at alle butikker har Antibac plassert lett tilgjengelig ved inngangene, butikkene har avstandsmarkører og maks antall kunder i butikk, og det er ekstra vektere på senteret for å følge opp smittevernet.

– Vi sørger for en fin julehandel tross situasjonen vi er i akkurat i år, men vi har allikevel en oppfordring til kundene våre - start handelen litt tidligere i år. Da er utvalget større og køene kortere.

– Disse sjokoladene er så gode

– Dette her er mine favoritter! Deilig melkesjokolade med salt karamell. Åh, de er så utrolig gode!

Anne-Lise Viksten (67) er over seg av begeistring for alt det gode hun finner i en av de aller nyeste butikkene som har åpnet på Oslo Fashion Outlet. Lindt åpnet dørene til sin fristende sjokoladebutikk i august i år, og det har vært et populært tilskudd på det utendørs senteret.

Anne-Lise Viksten fra Ski har bodd i utlandet i flere år og har et nært og kjært forhold til Lindts sjokolader. Hennes favoritt er sjokoladekulene med salt karamell.

– I tillegg til all den gode sjokoladen, så har de også det aller beste sjokoladepålegget jeg har smakt. Smør litt av det på en pepperkake med en kopp kaffe ved siden av og du trenger ingenting annet, smiler Anne-Lise.

Hun har tatt turen til Vestby fra Ski for å handle og spise lunsj med mannen sin. 

– Jeg synes det er hyggelig å handle her. Det er god plass i gatene, god service og et stort utvalg av butikker. Alt vi trenger på en plass!

Premium konfekt og smakfulle fristelser

Konsept-butikken Lindt er den nyeste butikken på senteret og kanskje også den med de søteste fristelsene. Her er det sjokolade i alle mulige fasonger fylt med alle tenkelige smaker. Dette er den perfekte gavebutikken til den som elsker sjokolade, men det er også verdt et besøk om man selv kjenner suget etter noe søtt i løpet av handleturen.

Emmelin Løken (28) fra Askim er ansatt i butikken og forteller at konfekt er populært til jul, men også de legendariske Mozart-kulene og champagne-kuler med kremfyll selger bra.

– Sveitsiske Lindt lager sjokolade av høyeste kvalitet og er et verdensledende merke innen premium sjokolade. I tillegg til å være en fin gave til for eksempel foreldre eller besteforeldre er det også fine firmagaver, sier Emmelin og legger smilende til:

– Om jeg skulle ønske meg noe fra butikken ville det nok vært en kilo av disse sjokoladekulene vi har på selvplukk.


Emmelin Løken jobber på Lindt og sier at om hun skulle ønske seg noe fra butikken måtte det vært en kilo med sjokoladkuler.

Emmelin Løken jobber på Lindt og sier at om hun skulle ønske seg noe fra butikken måtte det vært en kilo med sjokoladkuler.

Klær til alle anledninger

På Oslo Fashion Outlet finnes butikker som dekker de fleste behov. Her er klær til friluftsentusiasten, gode sko og varmt tøy til aktive barn og alt man trenger til treningsøkten, samt mote- og merkeklær av ypperste kvalitet.

Oslo Fashion Outlet

55 merkevarebutikker i utendørs handlegate

Gratis parkering og gratis elbil-lading

Ligger i Vestby, langs E6 bare 25 minutter fra Oslo.

30 - 70 % rabatt hele året

Juleåpent 10-21 hverdager, 10-20 lørdager og 14-19 søndager

Bli med i  Oslo Fashion Club og få 5 prosent kickback på alle kjøp på senteret. 

Følg med på facebook, instagram og nyhetsbrev for å få med deg hva som skjer på senteret

Besøk Oslo Fashion Outlet på nett her

Devold er norges eldste ull-merke og står for kvalitet. De har alt fra luer og sokker til ullundertøy og gensere i alle størrelser og for begge kjønn. Siden i fjor er butikken på Oslo Fashion Outlet utvidet og fyller nå 280 kvadratmeter.

– Det meste av det vi har er av 100 prosent merinoull til bruk om sommeren og vinteren, men vi passer også på at de som ikke tåler å ha ull på kroppen har noe å velge i med et to-lags system med polyester innerst og ull utenpå, forteller retail manager Karina Aaberge.

Reima har også lange tradisjoner og et stort utvalg vanntette og slitesterke plagg til barn og unge til en god pris. De har vintervarer i fine, klare farger, egne Reima-sko med goretex, småvarer som luer og votter og lett regntøy med høy vannsøyle. Dette er julegaver som varer og varmer.

Se hvilke butikker og spisesteder du finner på senteret her.

Alt til trening og design til den motebevisste

SAND Copenhagen ble en del av Oslo Fashion Outlet i sommer. Merket er et av de ledende i Danmark innen mote som kombinerer Skandinavisk design og italienske håndverkstradisjoner laget av kvalitetsrikt stoff. Butikken er full av moteriktige klær til den som er opptatt av detaljer, perfekte snitt, de fineste stoffene og moderne mote. Kolleksjonene består av tidløse og klassiske plagg som er lett å elske, og som kan kombineres over sesonger.

I den store NIKE-butikken finner man alt man trenger til den aktive. De har et enormt utvalg av sko i tillegg til treningsklær og vinterjakker.

– Nå er det jo vinter, og vi har gode dunjakker til hele familien, kosebukser til de late dagene og en ting jeg virkelig vil anbefale er de vanntette løpeskoene som heter Pegasus Shield. De skal ihvertfall jeg ønske meg til jul, smiler Son-gutten Lukas Banini Mc Nish (19) som har jobbet i NIKE siden i sommer. 

En av de mest populære varene hos NIKE nå er de vanntette joggeskoene Pegasus Shield. Lukas Banini Mc Nish jobber på NIKE, og har de populære skoene høyt på sin egen ønskeliste til jul.

Hos Devold kan du handle ull til hele familien. Mange forbinder Devold kun med ullundertøy, men de har også en del småvarer og gode, tykke gensere til de kalde vinterdagene.

Den veldig populære vanntette joggeskoen til NIKE, Pegasus Shield, fås både til damer og menn.

Dompapp-figurene fra Hadeland er populære julegaver fra Christiania Glassmagasin.

Selvplukk-disken hos Lindt har sjokoladekuler med de lekreste smaker.

Reima har blant annet vinterklær til barn og unge. De er kjent for slitesterke produkter med høy vannsøyle.

Julegavebutikken Christiania Glassmagasin

Da Norge stengte ned i mars i år, åpnet Christiania Glassmagasin sin første outlet-butikk i Norge her i Vestby. Butikksjef Mette Cathrine Enerhaugen (27) fra Moss sier hun elsker jobben i den tradisjonsrike butikken.

Butikksjef på Christiania Glassmagasin, Mette Cathrine Enerhaugen, anbefaler blant annet det nye juleservise fra Christiania 1739 som heter Juletid.

– Dette er jo selveste julegavebutikken, smiler hun stort.

Hyllene i butikklokalet rommer alt fra kjeler til servise og ulike pyntegjenstander. Det kan være vanskelig å velge i en jungel av varer, men disse tipsene gir Mette på veien:

– Dompapp-figurene fra Hadeland er en av våre bestselgere. Det samme er nissene og pyntesoppene fra samme leverandør. Jeg kan anbefale vårt nye juleservise fra Christiania 1739 som heter Juletid, ellers har vi alltid gode tilbud på kjelesett. Det er en perfekt gave for de nyetablerte.

Og leter du etter drikkeglass til ulike anledninger? Odyssé-serien er veldig populær, og glassene her kommer med knuseerstatning. Så går et i bakken får du et nytt gratis i butikken.

Magisk jul med smittevern i høysetet

Selv om mye er annerledes enn det vanligvis er i år, så er julestemningen den samme som før. Mange av oss har allerede børstet støv av julepynten og fått på plass både stjerner, nisser og juletre i hjemmene våre. Behovet for kos og julemagi er stort.

– Her på Oslo Fashion Outlet sørger vi for en liten dose julemagi hver dag med julemusikk og julepynt, men vi får også besøk av julenissen hver helg frem til jul for de som vil hilse på han. Alle smittevernsregler følges også her, smiler Sandra Cailyn Skjeldal. 

Senterets mange spisesteder gjør det enkelt å legge inn en pause i løpet av handleturen. Den nyeste caféen er Waynes Coffee som åpnet i oktober.

En rast her er perfekt når du vil ta et avbrekk i shoppingen med en varmrett, en sandwich, ferske kanelboller eller en kaffe. De sørger for en smakebit av julen om du bestiller en pepperkakelatte eller kakao med mintsjokolade. 

* Husk at 16. og 17. desember er det "Late night shopping" fra 10 til 22 med ekstra gode tilbud.

Del artikkelen på Facebook