Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Nå kan du sikre deg drømmeutsikten!

Har du alltid ønsket deg nærhet til marka og idyllisk utsikt å hvile øynene på? I Vannverksveien i Drøbak har du nå sjansen - og det kan bli lenge til neste gang.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Illustrasjon: BN Bolig

Byggingen av 10 eneboliger i Vannverksveien i Drøbak er allerede godt i gang. Infrastrukturen er langt på vei klar og denne måneden starter byggingen av de første boligene.

– Dette er et kvalitetsprosjekt hvor vi leverer en nøkkelferdig bolig, med belegningsstein i oppkjørselen og asfalterte internveier. Her er det bare å ta med seg tannbørsten og flytte rett inn, smiler utbygger Rolf Granhaug.

Området har vært gjenstand for flere boligprosjekter i senere tid, men med disse ti eneboligene er det bortimot fullt.

– Det er siste sjanse i dette området, med tanke på at det er bygget ut der det har vært mulig å bygge, påpeker Granhaug.

Trykk på videoen under for å se Vannverksveien fra lufta. Nyt utsikten!

Kort vei til sjø og ski

Flytter man til ny bolig i Vannverksveien, får du ro, friluft og naturopplevelser i marka med på kjøpet.

– Det er litt tilbaketrukket, og marka gjør at det er lett å komme seg ut på ski om vinteren og kort vei til sjølivet om sommeren. Dessuten er alt man behøver i hverdagen er lett tilgjengelig, alt fra dagligvare til barnehage kjører man forbi på vei til boligen, forteller prosjektansvarlig Anders Winther fra BN Bolig.

Sjarm, naturnært og kort vei til Oslo

Boligene er på 200 kvadratmeter og er tiltenkt familier som ønsker kort avstand til hovedstaden og den unike roen og idyllen som sjarmerende Drøbak har å tilby.

– Sånn vi ser det er det enten etablerte eller folk som har stiftet familie og trenger mer plass. Dessuten har vi de som er litt eldre og elsker området der, men ønsker seg noe nytt.

Vil du vite mer?

Besøk oss på www.vannverksveien.no eller kontakt prosjektansvarlig Anders Winther på tlf. 979 79 696.

Bredt spekter av tilvalgsmuligheter

Man kan forvente seg påkostede utearealer, men også når det gjelder standarden på interiør er det valgt ut en pakke av god kvalitet.

Som kjøper har du likevel mulighet til å påvirke det aller meste og få interiøret helt i tråd med hvordan du ønsker det.

– Kjøkken og bad er rom hvor boligkjøpere oftest har særønsker, så vi har lagt stor vekt på fleksibilitet der og valgt lokale leverandører. Skulle man for eksempel finne et gulv man liker et sted, så bytter vi det. Vi er veldig fleksible og ønsker at man som kjøper skal ha gode tilvalgsmuligheter, påpeker Winther.

Illustrasjon: BN Bolig

Mange interessenter etter byggestart

– Vannverksveien skiller seg veldig ut med tanke på område og plassering, samtidig som det bygges og omsettes ekstremt lite i Drøbak, legger han til.

Flere har allerede meldt sin interesse for boligprosjektet i Drøbak.

– Mange har ventet på å se at byggingen er i gang. Allerede før prosjektet ble lagt ut denne uka har vi hatt tomtevisninger med interesserte, opplyser Winther.

Første kjøper overtar i tredje kvartal 2018, deretter blir det fortløpende levering mot sommer og høst 2019.

Vil du vite mer? Besøk www.vannverksveien.no for mer informasjon.

Illustrasjon: BN Bolig
Del artikkelen på Facebook