Annonsørinnhold i samarbeid med Mjøsli AS

Hva er dette?

Nye hytter – én time fra Oslo

Stadig flere får øynene opp for vakre Mjøsli, med nærhet til villmark og en fantastisk utsikt over Mjøsa.

Annonsørinnhold i samarbeid med Mjøsli AS

Mjøsli Hytter og Naturpark

Visning søndag 18.november kl 13.00-15.00. Ellers etter avtale.

Ta av E6 ved Strandlykkja.

Hytte og tomt fra kr 2 500 000.

Mjøsli er et kortreist hytteområde for helårs bruk, på østsiden av Mjøsa 350-400 m.o.h.

Vestvendte utsiktstomter med panorama over Mjøsa og gode solforhold.

30 min fra Gardermoen og én time fra Oslo.

Ski, sykkel, sopp og bær.

Nøkkelferdige hytter leveres 4 måneder fra signert kontrakt.

Tomtestørrelser fra 633 kvm til 2,6 mål.

Finn ut mer om Mjøsli her!

For å komme til Mjøsli tar man av E6 ved Strandlykkja. Det er vanskelig å forestille seg den eventyrlige utsikten som åpenbarer seg før man har vært oppe og sett den med egne øyne.

Her nyter hytteeiere stemningsfulle solnedganger som speiler seg i landets største innsjø i alle årstider, lys og fargenyanser.

- De fleste kjøperne som kommer fra Oslo, Follo og Romerike er opptatt av at de ønsker kort vei. Noen har det som et kriterium at de skal kunne kjøre elbil til hytta. Flere kjører barn til og fra fotballkamper mens de er på hytta, forteller utbygger Otto K. Blix Hulbak.

I Mjøsli er alt lagt til rette for at man kan realiserer hyttedrømmen. Med raskt bredbånd på plass kan ovale weekender, ferier og høytider nytes sommer som vinter.

Skiløypene som er like i nærheten kjøres av Espa IL med forbindelse til hyttefeltet. Moloen ved Mjøsa er ferdigstilt, og hytteeiere i Mjøsli har nå mulighet til å ha båtplass på Norges største innsjø.

- Salget går slik vi ønsker. Av 82 tomter er det per i dag solgt over 60 tomter. 44 hytter er oppført og i bruk, forteller Blix Hulbak.

Til Mjøsli kommer også folk som velger å selge hytter lenger unna, for å kunne bruke hytta si oftere og mindre tid på reisevei.

Nærområdet byr på flotte tur- og sykkelmuligheter. Det er et felles aktivitetsområde i hyttefeltet med trampoline, fotballbane og volleyballbane.

I skogen bak Mjøsli finnes det flere skogsvann og tjern med fine badeplasser og gode fiskemuligheter. Ved Lyssjøen er Mjøsliplassen etablert på en odde, med grillfasiliteter, en gapahuk og utedo.

Finn ut mer om Mjøsli her!


Drone video: Frederik Garshol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del artikkelen på Facebook