Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

På denne høyden skal Sons lekreste boliger reises

– Da vi fikk kjøpt et så flott område ville vi fylle det med helt unike boliger, sier Terje Nilsen i Block Watne.

Annonsørinnhold fra

Unikt: Boligene som skal bygges her vil bli helt unike, mener Terje Nilsen i Block Watne. Han kan melde om at det allerede er flere interessenter etter en tomtevisning før jul. (Foto: Christine Heim)

For kort tid siden var området dekket av tett skog. Fremdeles står mye skog tilbake, men et stort område er ryddet og åpnet opp.

– Se på denne utsikten. Den er helt unik og virkelig flott, sier Terje Nilsen, mens vi tråkker oss gjennom den ulendte tomta som snart vil se helt annerledes ut.

Utsikten han snakker om strekker seg helt til Oslofjorden. To karer fra Våler-firmaet Knut Bjerke er igang med å borre stolper ned i fjellgrunnen for å markere hvor husene vil stå. Det er tolv eneboliger som skal bygges i første byggetrinn.

Forenkler inntrykket: Ved å borre ned stolper i grunnen som viser hvor husene vil stå, blir det enklere for personer på tomtevisning å danne seg et inntrykk av området og av de ulike tomtene. (Foto: Christine Heim)

– Det er ganske sjeldent å bygge så mange nye, frittliggende eneboliger. Som regel bygges det mye rekkehus og leiligheter for kostnadseffektiv fortetting. Så dette er en ganske unik mulighet i Son, poengterer Terje.

– Snakk om å ha fin utsikt på jobben, smiler Kjell Åge Fleischer, mens han tar en pause fra borringen av stolper.

– Jeg har jobbet her i flere uker nå, og har lært meg skipstidene utenat. Man ser skipsleia i Oslofjorden herfra. Det er ganske flott å se, både i dagslys og i mørket.

Se 3D-bildene fra Villa Havblikk:

 

 


Slik blir husene

Det første byggetrinnet i Villa Havblikk består av tolv enheter. Totalt er det tenkt omtrent 68 enheter på tomta.

– Det blir bygget fem ulike eneboliger her, tolv totalt. Alle husene har stor takhøyde i stua, peis og balkong mot syd og vest, oppsummerer Nilsen.

Den største av boligene har 227 kvadratmeter og fem soverom, mens den minste av de fem typene har 167 kvadrat og tre soverom - til gjengjeld har denne boligen en enorm terrasse.

Det holdes ny visningshelg på tomten 19. og 20. januar. Salgsstart er 24. januar, og man har fortrinnsrett gjennom OBOS.

– Her blir det ingen budrunder, og det er det mange som setter pris på. På den måten slipper man å oppleve at prisen man i utgangspunktet syntes var fin, øker mer flere hundre tusen i en budrunde, mener han.

Innflytting sommeren 2020

Med store boarealer, mellom tre og fem soverom og solrike verandaer, er boligene i Kreklingfaret i Villa Havblikk perfekte for familier med behov for plass. Beliggenheten sikrer nærhet til natur, Son sentrum, kommunikasjon, badestrender og slalåmbakke - for å nevne noe.

Prisene begynner på sju millioner.

– Vi forventer innflytting fra sommeren 2020. Alle vil få en innflyttingsdato i sin kontrakt, forsikrer Nilsen.

Interessert? Ring Terje Nilsen på 907 25 183, send en mail til terje.nilsen@blockwatne.no eller bestill prospekt her.

Terjes beste tips: Slik forbereder du deg til tomtevisning

Orienter deg om hvor øst og vest er, for å vite hvordan solforholdene på tomta blir.

Fordelen med å være tidlig ute er at man har flere valgmuligheter. De beste tomtene selges først.

Husk at du oftest får gulvet ditt høyere opp enn du står. Dermed blir også utsikten bedre. Block Watne har satt opp merkelapper på stolpene på tomta som viser gulvhøyde, og hvor mange meter over havet det vil være.

Tenk fremover. Vil det komme andre hus foran ditt? Kan det dukke opp boligblokker som stjeler utsikten i fremtiden? Sjekk gjerne med kartverket i kommunen. Dette gjelder forøvrig ikke Villa Havblikk, der er området rundt allerede utbygd.  

Og til sist: Du merker fort om du vil bo der eller ikke. Det er en følelse man får innen få minutter på tomta, i følge Terje.


Del artikkelen på Facebook