Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Ski og omegn – lett tilgjengelig og rikt på opplevelser

Annonsørinnhold i samarbeid med

Ski har hatt bystatus siden 2004 og er en typisk stasjonsby og et trafikknutepunkt for deler av Akerhus og Østfold. En hyggelig langhelg i regionen kan inkludere innholdsrike timer på sykkel om sommeren og på ski om vinteren, og med de mange hyggelig spisesteder regionen byr på, hvorfor ikke gi plass til en gastronomisk rundtur?

Med natur og kultur side om side, er mulighetene i regionen åpne for både gratis og kostbare opplevelser. I selskap med familie og gode venner skal det ikke nødvendigvis så mye til før alle hygger seg. Innimellom kan det friste med aktiviteter som koster litt. 

Hvis du tenker på at ta opp et forbrukslån er det viktig å tenke seg godt om og lese forbrukerrådets anbefalinger først, så det ikke blir for dyrt.

Rollespill og kinobesøk i Ski

Hvis man vil underholdes, er Ski et godt utgangspunkt. Her ligger Perfect Escape Ski, som byr på usedvanlige utfordringer. På Perfect Escape Ski spiller man mysteriespill med seg selv og andre i et lukket rom, proppet med gåter og finurlige mekanikker. 

Her skjerpes ens kreative tankegang, lagånd og oppfinnsomhet, og spillet er velegnet til både familieunderholdning og som et festlig innslag sammen med vennene. Ski kino er Follos største kinosenter, og fokuserer på den gode familieopplevelsen. Dagen kan så avsluttes med en god middag på Sushi Søstre, Tandori Palace eller Cafe Sjarm, bare for å nevne noen.

Restaurantbesøk i Oppegård og vafler i Ås

I Oppegård frister flere varianter av asiatisk mat som, Oppegård Sushi og Wok og Eden China Restaurant. Er man golfentusiast, ligger Oppegård golfklubb og venter med velanlagte baner i flott natur. Bestemorstranda med fine svaberg, en liten sandstrand og gode fiskemuligheter på brygga er også en mulighet. 

I Ås finner du Ås kunstforening, som har skiftende utstillinger og et innholdsrikt plakatarkiv. Og kommunen huser selvfølgelig også Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark. Sist, men ikke minst – i gjenbruksbutikken i Ås kan du ikke bare gjøre gode funn til en billig penge, du kan også nyte et rolig øyeblikk i «den lune kroken» hvor det serveres kaffe og vafler.

Slik finner du pengene til det

Å gi seg selv et avbrekk i en travel hverdag, og utforske gleder og fornøyelser i sitt eget nærområde kan gi masser av overskudd. Det kan gjøres uten store utgifter, mens man andre ganger gjerne vil spandere litt.

Hvis du ønsker å låne penger til opplevelser i Ski og omegnen, kan hjemmesiden Matchbanker gi et overblikk over ulike lån, hva de koster og hva slags tilbakebetalingsplaner de har. Det kan hjelpe deg til eventuelt å finne et lån med en realistisk tilbakebetalingsplan i forhold til din økonomi.

Del artikkelen på Facebook