Annonsørinnhold i samarbeid med Kollen Bygg

Hva er dette?

 
 

Unge tømrere med fokus på kvalitet

Kollen Bygg gjorde sin entré i byggebransjen for to år siden. Oppdragene strømmet på og bedriften måtte raskt utvide antall ansatte. De unge tømrerne tok utfordringene på strak arm og leverer kvalitetsarbeid på Østlandet.

Annonsørinnhold i samarbeid med Kollen Bygg

Kollen Bygg

– Kollen Bygg ble startet opp i 2016, men vi har vokst mye raskere enn planlagt. Opprinnelig skulle det bare være en til og meg, men det endret seg fort. Vi er nå blitt seks faste ansatte, og det hender vi må leie inn noen på prosjektbasis, forteller Bastian Vigrust Braathen. Han er daglig leder i bedriften, men legger til at det er stor fokus på trivsel og samarbeid i Kollen Bygg, så her er det ingen som føler seg som en "sjef".

– Det er fokus på det sosiale og at alle er likeverdige. Hos oss blir alle hørt og får komme med innspill, og det er et stort pluss for alle sammen, sier Braathen.

Kollen Bygg er en lokal aktør innen bygg- og tømrerbransjen. De påtar seg alt fra mindre oppdrag hjemme hos Fru Andersen til oppdrag fra større entreprenører. Det betyr en variert arbeidsdag for de ansatte, som for øvrig er en ganske så ung gjeng. Daglig leder er eldstemann, med sine 30 år.

– Vi er kanskje unge på papiret, men vi har god og bred erfaring fra bransjen, slår Braathen fast.


 

Med fokus på lærlinger

I tillegg til de faste ansatte er det også kommet med en lærling på laget. Hun har vært med de siste seks månedene og trives godt. Braathen synes det er veldig positivt at laget ikke "bare" består av menn og at det også gjør noe med miljøet på arbeidsplassen.
Generelt er det jo oppfatning av at en jobb i byggebransjen er for fysisk for jenter, men det stemmer altså ikke: Så mange tunge løft er det ikke i hverdagen.

Det kan være greit å ha i bakhodet, for Kollen Bygg er nemlig på jakt etter nye, dyktige medarbeidere.

– Vi søker flinke tømrere med fokus på kvalitet, som har bred erfaring, er selvstendige og løsningsorienterte. Samt at de har lett for å kommunisere med kundene, forteller Braathen.  

Gøy og innbringende med lærlingplass hos Kollen Bygg

Tømrerne fra Kollen Bygg har avtaleboken fylt opp i månedene som kommer. De skal blant annet pusse opp en tannklinikk, ha en større vindujobb med 50-60 vinduer og flere boliger skal bygges opp etter vann- og brannskader. 

- Så skal vi jo selvfølgelig også ut å bygge noen terrasser i sommersola, smiler Braathen.  

Bedriften påtar seg oppdrag som utskiftning og oppgradering av alle typer fasadeløsninger, skifte dører og vinduer og oppussing av bad og vaskerom.

Enten det gjelder små jobber eller totalrehabiliteringer opptrer Kollen Bygg som en totalentreprenør hvor de sørger for rørlegger, elektriker og flislegger.  

– Vi har et godt samarbeid med entreprenører som leverer disse tjenestene, og det gjør det enklere for kundene siden de kun trenger å forholde seg til én leverandør. Vi koordinerer alt så kunden slipper å tenke på å få dette til å gå opp, sier Braathen.

Den lokale aktøren er derfor kommet for å bli. De har spriket seg fast på markedet, og merker at kundebasen vokser for hver uke. Årsaken ligger i at de leverer kvalitetsarbeid, god service og er en seriøs bedrift med konkurransedyktige priser.

Braathen et godt råd på lager til de som skal pusse opp eller bygge: Velg en bedrift med lokal forankring, og som har gode samarbeidspartnere i alle ledd. 

Kollen Bygg er et godt, lokalt valg for deg som trenger hjelp til prosjekter innen bygg- og tømrebransjen, uansett hvor lite eller stort prosjektet er. 

Er du på jakt etter en seriøs bedrift med fokus på kvalitet og godt arbeidsmiljø, er det bare å ta kontakt… 

Kollen Bygg

• Kollen Bygg er en lokal aktør innen bygg- og tømrerbransjen på Østlandet.

• Vi har fokus på godt håndverk og kvalitet i arbeidet vi utfører.

• Vi tilbyr alt fra mindre tømreroppgaver til arbeid for større entreprenører. 

Del artikkelen på Facebook