Annonsørinnhold i samarbeid med Byggmester Evensen AS

Hva er dette?

 
 

Vi bevarer dine verdier for fremtiden!

Selv om det i Follo bygges nytt som aldri før, velger stadig flere å oppgradere sine eksisterende hus. Det skal Byggmester Evensen være best på! Når de tar hånd om ditt oppussingsprosjekt, er du garantert at dine verdier er i de beste hender!

Annonsørinnhold i samarbeid med Byggmester Evensen AS

Byggmester Evensen AS

Byggmester Evensens drivkraft er å ta vare på eksisterende bygninger og håndverkstradisjoner fremfor å bygge nytt. Som spesialist på tilbygg, ombygging og renovering hjelper de deg med å bevare dine verdier for fremtiden.

Follo et av områdene i landet som opplever sterkest vekst for tiden. Blant annet bygging av den nye Follo-banen med dobbeltspor til Ski, har ført til stor optimisme og økt byggeaktivitet i området. Men alle kan ikke bygge nytt – det er det ikke plass til.

Derfor er det viktig at noen tar vare på den eksisterende bygningsmassen for fremtiden. Byggmester Evensen i Ski er en bedrift som har spesialisert seg på nettopp dette.

– Jeg pleier å si at de fleste husene folk skal bo i de neste 50 årene allerede er bygget. Disse vil etter hvert kreve oppussing. Derfor er det viktig at noen tar vare på den eksisterende bygningsmassen, og sørger for å bevare verdiene for fremtiden. Det skal vi være best på, sier daglig leder Dag Filip Evensen.

Han er en dreven tømrer og byggmester, med lang og variert erfaring i bransjen. Siden han tok svennebrev og mesterbrev i henholdsvis 1975 og 1986, har han vært borti de meste – fra nybygg og rehabilitering av private boliger til tegning og utsmykking av det offentlige rom.

– Jeg er håndverker av hele mitt hjerte, og har jobbet med mange ulike fag og i ulike bedrifter opp gjennom årene. Det har gitt meg bred erfaring innenfor hele gangen i et rehabiliteringsprosjekt, sier Evensen.

Håndverkergenet har også gått i arv. Dag Filip Evensen har i dag tre tømrersønner som jobber i bedriften. Faktisk var det sønnene som overtalte han til å starte firmaet tilbake i 2005.

– Gutta mine hadde alle planer om å utdanne seg til tømrere, og spurte om hvorfor jeg ikke kunne starte opp min egen bedrift igjen. Jeg fant en eiendom som kunne være base, sa opp min daværende jobb, tok ut ferie og startet oppussingen av bygget der bedriften ble etablert og jeg bor i dag, forteller han.

Byggmester Evensen hjelper deg som har planer om å bygge om eller renovere huset.

Oppussing for alle pengene!

Siden starten i 2005, har Byggmester Evensen fått stadig mer å gjøre. Mye av årsaken er at de jobber i et område med mange kjøpesterke kunder, som mer enn gjerne bruker mye penger på oppussing. Ifølge Dag Filip Evensen er det ikke uvanlig at folk kjøper hus for 3-4 millioner for å deretter å pusse opp for 1 million.

– Follo er et fantastisk område å være håndverker i for tiden, og med base i Ski befinner vi oss midt i smørøyet. Vi opplever bra pågang. Siden nyttår tror jeg vi har fått henvendelser fra nye kunder nesten daglig, sier han.

Byggmester Evensen hjelper deg med å oppgradere eller utvide alle typer hus – enten det er snakk om påbygg, tilbygg eller ombygging. Kanskje har du behov for en ekstra etasje eller flere rom. Eller kanskje ønsker du å totalrenovere huset med nye vinduer, ny kledning og isolasjon? Byggmester Evensen har løsningen!

– Eier du en eldre bolig eller har planer om å kjøpe en, er det bare å ta kontakt med oss. Vi tar vare på det du har og oppgraderer både stil og standard etter dine ønsker og nye byggekrav, sier Evensen.

De håndterer hele prosessen fra søknad og byggemelding til tegning, prosjektering og utførelse av alle håndverksarbeider. I tillegg har det en egen interiørdesigner som bistår deg som kunde med alt fra fargevalg til møbler og interiør.

– Nordmenn er veldig opptatt av stil og interiør og at ting skal være trendy. Det er stadig noe nytt, og wow-faktoren er høy, sier Evensen.

For Evensen er det viktig å sette seg ned sammen med kunden for å høre hva de drømmer om. Derfor starter et vellykket oppussingsprosjekt alltid rundt kjøkkenbordet. Hvordan skal huset se ut når det er ferdig? Bør du gjøre det i flere trinn over tid eller alt med én gang? Han mener det er viktig å se hele bildet før du setter i gang.

– Drømmene står ofte ikke i forhold til budsjettet. Derfor er det viktig å være realistisk og se prosjektet i et helhetlig perspektiv, slik at ting ikke må endres igjen senere fordi det ikke var planlagt godt nok, påpeker Evensen.

Vi tar vare på huset du har, og oppgraderer både stil og standard etter dine ønsker og nye byggekrav.

Dag Filip Evensen
Byggmester Evensen løser både små og store utfordringer. Katinka Falch Fryman (f.v.), Sindre Fiala Jørgensen og Simen Ramberg Olausson.

Håndverkere på godfot med kundene

I tillegg til egne tømrere og murere samarbeider Byggmester Evensen med faste underleverandører som malere, elektrikere, blikkenslager, gravearbeidere og andre relevante faggrupper. Alle er opptatt av godt samarbeid og ikke minst skape en god tone med kundene.

– Vi mener selv vi kommer godt overens med folk. Mange kunder har sagt at de savner den hyggelige praten og morgenkaffen med våre håndverkere før de dro på jobb, sier Evensen.

Alle som jobber på prosjektene til Byggmester Evensen er dedikerte håndverkere, som er stolte av det de gjør og er opptatt av samarbeide godt til kundens beste. For dem er det viktig å skape god lagfølelse, der alle bidrar til å få prosjektene vel i havn – uansett om de er fast ansatte eller innleide samarbeidspartnere.

– Folk trives i hverandres selskap, og ikke bare på jobben. Vi har både lønningspils, turer, sommerfest og julebord. Vi er som en stor familie, og det føler jeg vi får igjen for også hverdagen, mener Evensen.

Katinka Falch Fryman trives godt i Byggmester Evensen, der jentene jobber side om side med gutta.

Byggmester Evensen er også en bedrift som satser aktivt på lærlinger. Mange som jobber der i dag, har hatt læretiden og tatt svennebrevet i bedriften. Med stadig mer å gjøre, er det viktig å sikre rekrutteringen for fremtiden!

– Dyktige håndverkere til vårt behov behov er vanskelig å hente andre steder. Derfor vi er helt avhengige av å utdanne våre egne fagfolk. I løpet av våren vil vi få på plass to nye tømrerlærlinger og én murerlærling, sier Evensen.

Hos Byggmester Evensen jobber jentene side om side med gutta. De er selvfølgelig minst like flinke som sine mannlige kolleger, og er en selvsagt del av den dyktige gjengen som utgjør bedriften.

– Katinka bestod nylig svenneprøven med glans. Nå har vi fått inn Henriette som skal være hos oss i praksis frem til sommeren, før hun starter læretiden. Å ha jenter med på laget er svært positivt for bedriften, sier Evensen.

Byggmester Evensen AS

• Etablert i 2005 av Dag Filip Evensen, og har i dag 17 ansatte.
• Bedriften har base i Ski, men har hele Follo som nedslagsfelt.
• Har spesialisert seg på tilbygg, påbygg og rehabilitering av eksisterende bygg.
• Håndterer hele prosessen – fra idéutvikling og tegning til gjennomføring av nøkkelferdige prosjekter.
• Jobber aktivt med rekruttering av lærlinger for å sikre håndverkerkompetansen for fremtiden. 

Del artikkelen på Facebook