Gå til sidens hovedinnhold

Halloween-kvelden endte med fyll, masseslagsmål på russefest og vandring på E6

Artikkelen er over 5 år gammel

FOLLO: Nok en natt har politiet hatt det svært travelt. Det har vært mye folk ute i distriktet for å ha det gøy. For flere endte allehelgensnatten med mer enn skumle kostymer og falsk blod.

Mye fyll og fanteri i distriktet natt til lørdag

Den første meldingen om slåsskamp, kom lørdag kveld. På Nordby klubbhus på Vinterbro var det russefest og en nabo ringte politiet rett før midnatt om at det var hyølydt fest i klubbhuset. Men det skal ha roet seg da flere var på vei ut fra huset.

Klokken 01:20 kom det ny melding om bråk fra klubbhuset. En krangel om eller mellom kjærester endte i en real masseslåsskamp. Rundt 20 personer skal ha vært involvert i slåsskampen, men ingen skal ha blitt alvorlig skadet. To personer ble bortvist. 

Patruljen skal ikke ha rukket å gjøre særlig mer på Vinterbro før det ramlet inn med fylle- og voldsmeldinger både fra Ski og Askim.

Kjørte i fylla med nabolaget fullt av barn på Halloween-tur

Vandring på E6 og slåssing på bensinstasjonen

En overstadig beruset person måtte tas hånd om av helsepersonell etter en fuktig kveld på Jams på Ski storsenter.

En lokfører fra NSB fikk trøbbel med to personer på toget etter midnatt. De var kranglete, men gikk av i Ås.

UP kom over en mann som løp inne i Follotunnelen på natten. Han var langt fra edru og forklarte at han hadde sovnet på toget. Han skulle av på Holmlia, men våknet i Son. Så da tok han beina fatt og ville haikepå E6. Mannen ble kjørt til Vestby.

Ved stengetid måtte politiet bortvise folk fra Bowlers. Tre menn i 20- og 30-årene, som ikke er lokale, ble bortvist.

Siste hendelse kom tidlig søndag morgen. I fire-tiden begynte to stykker å slåss på Shell i Ski. Bakgrunnen skal ha vært at en person ville bak kassen for å drikke vann. En annen kunde prøvde å hindre den tørste kunden og det resulterte i håndgemeng. Det var en mann i 30-årene fra Hosle og en lokal gutt i slutten av tenårene. Begge ble anmeldt for ordensforstyrrelse, og ble bortvist. 

Kommentarer til denne saken