Politiet har ingen mistenkte etter alvorlig voldsepisode i Ski sentrum

BER GJERNINGSPERSONEN MELDE SEG: Follo-politiet oppfordrer både dem som har sett noe og den som står bak volden en 18 år gammel mann fra Siggerud ble utsatt for, til å ta kontakt.

BER GJERNINGSPERSONEN MELDE SEG: Follo-politiet oppfordrer både dem som har sett noe og den som står bak volden en 18 år gammel mann fra Siggerud ble utsatt for, til å ta kontakt. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Follo-politiet har så langt avhørt over 20 vitner etter at en 18 år gammel mann fra Siggerud ble funnet alvorlig skadet utenfor Ski storsenter natt til søndag 4. februar. Nå oppfordrer politiet gjerningspersonen til å melde seg.

DEL

SKI: Etterforskningen har pågått for fullt både i uka som gikk og i helgen.

– Vi har så langt avhørt et tyvetalls vitner. Dette er stort sett unge mennesker sent i tenårene, i tillegg til mer profesjonelle vitner, det vil si vektere i forbindelse med utesteder i Ski sentrum. Det har vært mange mennesker på stedet i forbindelse med utelivet. Det er klart at når det har vært så mange mennesker på et sånt sted, er det veldig uoversiktlig for politiet. Det har vært 40 til 50 mennesker til stede, og det gjør det veldig vanskelig å få et klart bilde. Vi fortsetter med vitneavhør av dem som har vært til stede, og håper vi kan bringe lys over det som har skjedd, understreker politioverbetjent Morten Granerud ved seksjon for etterforskning i Øst politidistrikt avdeling Follo.

Så langt har politiet ingen mistenkte eller siktede i saken. Granerud oppfordrer folk som har noe å bidra med til at den alvorlige voldssaken blir oppklart, om å ta kontakt med politiet på 02800.

– Vi er fortsatt interessert i folk som har noe å si om denne hendelsen, både fra noen som har sett eller hørt noe og fra den som måtte sitte og ha dårlig samvittighet for å ha gjort noe dumt. For vi tar imot det også, påpeker politioverbetjenten.

Rykket ut på masseslagsmål, fant skadet 18-åring 

Natt til søndag 4. februar stoppet en partybuss ved taxiholdeplassen i Ski. Noen av passasjerene ble igjen i bussen, mens andre beveget seg i retning Ski storsenter. 18-åringen fra Siggerud skal ha vært blant dem som gikk ut av bussen. Klokken 01.25 ble han funnet alene og hardt skadd utenfor Ski storsenter av en patrulje fra Follo-politiet.

– Han har skader som vi setter i forbindelse med hendelsen, skader som går på manglende førligheter i hender og bein, opplyser Morten Granerud.

Politiet vil til bunns i voldssak i Ski sentrum i helgen 

Artikkeltags