Det finnes ikke dårlig vær...

Klar til avmarsj. Været var ikke det beste, men regn skremmer ingen i Trollberget barnehage. FOTO: KAY OLAV WINTHER D.E.

Klar til avmarsj. Været var ikke det beste, men regn skremmer ingen i Trollberget barnehage. FOTO: KAY OLAV WINTHER D.E.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Regn skremmer ingen i Trollberget barnehage når store og små skal på tur. Det finnes nemlig ikke dårlig vær.

DEL

DRØBAK: Tradisjonen tro har Trollberget barnehage vært på tur i Brunskogen. Det regnet, men det la ikke noen demper på aktivitetene og friluftsgleden.
Ved hjelp av hendige ansatte, foreldre og besteforeldre ble smidige løvvekster raskt til pil og bue, og rognkvister som var villig til å slippe barken, ble av dyktige «instrumentmakere» omskapt til seljefløyter med upåklagelig lyd.
Etter mange forsøk og tilsvarende mange gode råd fra flere kanter, lyktes det å få et solid tau over en grein slik at de ungene som ønsket det, kunne huske. Og på tau mellom to trær viste ungene avanserte balansekunster
Det mest populære var nok likevel å utforske naturen og finne utrolige ting i form av dyreliv, planter og merkelige røtter og annet rart som de voksne straks måtte komme å se på.
Og tar jeg ikke helt feil, ble både troll og andre skumle ting observert i Brunskogen denne formiddagen. I alle var det noe skummelt der. Det var det mange vitner på.


 


 

Artikkeltags